Asus ROG Zephyrus G15 GA503RM-HQ122 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus ROG Zephyrus G14 GA402RJ-L4204 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus ROG Zephyrus G16 GU603ZU-N3021 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Hangisini tercih etmeliyim?
Laptop kullanma genel amacım yapay zeka, yazılım ve günlük işler olup ara sıra EU4 HOI4 gibi oyunları üzmeden oynatsa yeter ve fanları kesinlikle sessiz olan bir laptop istiyorum mümkünse de cihaz Fedora veya Mint ile uyumlu olmalı. Bu cihazlardan başka 40000TL bütçe ile önerdiğiniz cihaz var mıdır?
EU4 HOI4 gibi oyunları üzmeden oynatsa yeter ve fanları kesinlikle sessiz olan bir laptop istiyorum mümkünse de cihaz Fedora veya Mint ile uyumlu olmalı.
Linklerdeki bilgisayarlar dediğiniz oyunları üzmeden oynatır fakat yük altında çalışan sessiz laptop yok, ayrıca Fedora ve Mint eski nesil bilgisayarlara bile kuruluyor.
Ben olsam attığınız linklerden G15 olanını tercih ederdim ama bu fiyatlara daha iyi bilgisayarlar bulunabilir.
Bana göre taleplerin için Monster'a bakabilirsin. Müşteri hizmetlerinden kaliteye kadar verdiğin parayı hak ediyorlar. Ve şuan kampanyadalar. Uyguna güzel bir laptop alabilirsin. <3
Linklerdeki bilgisayarlar dediğiniz oyunları üzmeden oynatır fakat yük altında çalışan sessiz laptop yok, ayrıca Fedora ve Mint eski nesil bilgisayarlara bile kuruluyor.
Ben olsam attığınız linklerden G15 olanını tercih ederdim ama bu fiyatlara daha iyi bilgisayarlar bulunabilir.
Bana göre taleplerin için Monster'a bakabilirsin. Müşteri hizmetlerinden kaliteye kadar verdiğin parayı hak ediyorlar. Ve şu an kampanyadalar. Uyguna güzel bir laptop alabilirsin. <3
Genel olarak çevremde önerilmiyor ve açtığım başka bir konuda da önermediler. O yüzden biraz ön yargı oluşturmadı değil. Onun dışında Abra A5 v20.2.2 bakıyordum aslında.
Uyumdan kast ettiğim şey tüm özelliklerini kullanabilmek dostum. Yoksa ben de biliyorum her cihaza kurulabiliyor.
Attığım laptopların testlerinde maksimum 60 desibel fan sesi ölçülüyor. O sebepten bu cihazları atmıştım.
Genel olarak çevremde önerilmiyor ve açtığım başka bir konuda da önermediler. O yüzden biraz ön yargı oluşturmadı değil. Onun dışında Abra A5 v20.2.2 bakıyordum aslında.
Ben Abra A5 V17.4.4 modelinin bazı donanımlarını yükseltip aldım. Daha kullanma şansım olmadı. Ancak monster kullanan çoğu arkadaşım memnun. Bana göre piyasa da bu kadar isim yapmış bir marka kötü bir tecrübe yaratmaz. Ben HP Omen ve Monster arasında kalmıştım. HP Omen da çok iyidir. Kafanı iyice karıştırmak istemem ondan dolayı+/- her durumu düşünüp karar vermen daha iyi olacaktır. Ama masaüstü > laptop :<
Ben Abra A5 v17.4.4 modelinin bazı donanımlarını yükseltip aldım. Daha kullanma şansım olmadı. Ancak Monster kullanan çoğu arkadaşım memnun. Bana göre piyasa da bu kadar isim yapmış bir marka kötü bir tecrübe yaratmaz. Ben HP Omen ve Monster arasında kalmıştım. HP Omen da çok iyidir. Kafanı iyice karıştırmak istemem ondan dolayı+/- her durumu düşünüp karar vermen daha iyi olacaktır. Ama masaüstü > laptop:<
F/P bazında zaten önerilen bir marka Monster ve dikkatli bir kullanıcı olduğumdan istese de kötü tecrübe yaşatamaz ama f/konfor bazında bakıyorum. O sebepten ASUS ROG Zephyrus düşünüyorum. Turboda 60 desibel fan sesi oldukça düşük. Onun dışında zaten canım acıyor laptop alacağım için aşırı pahalılar. Evimde mis gibi 3060 kasam var ama taşınabilir olmadığından laptop almak zorunda kalıyorum.