Merhaba arkadaşlar laptop almak istiyorum lakin iki laptop arasında kaldım. Sizlerden ricam bana yardımcı olmanız.
Acer Predator 13.Nesil Core i9 13900HX-RTX4080 12Gb-32Gb-1Tb Ssd-18inc-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Predator 13.Nesil Core i9 13900HX-RTX4080 12Gb-32Gb-1Tb Ssd-18inc-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Asus Rog Strix 13.Nesil Core i9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Rog Strix 13.Nesil Core i9 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Rog Strix 13.Nesil Core i9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Rog Strix 13.Nesil Core i9 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Laptop kullanma amacınız ne olacak?Salam aleyküm. Mən lenovo think book 16 G4 almaq istəryirəm. Zor şeylərdə istifadə etmiyəcəm necədi bu model? Bir şey də soruşum bunnan dizaynişləri etmək olar? (İ5, 16ram 512ssd)
.Bütçenizi bu kadar artırmaya gerek kalmadan eğer ASUS istiyorsanız 4070-4080'li STRIX veya Zephyrus bakabilirsiniz.
Karar sizin ama uzun vadeli düşünürseniz bir laptopa o kadar para verilmemeli bence. Aynı paraya devasa kalitede masaüstü sistemler toplanabiliyor zira...
Laptop kullanma amacınız ne olacak?
Lenovo istediğinizi ve bütçenizin aralığını ne olduğunu bilmeden yazıyorum:Temel olarak ders, düşük dizayn ola bilir.
.
Thinkbook ile kıyaslar iseniz daha iyi modeller var.Lenovo istediğinizi ve bütçenizin aralığını ne olduğunu bilmeden yazıyorum:
Bu ürünlere bakıp kendi attığınız laptop ile karşılaştırma yapıp veya karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz.
Bütcem 1300 manatdır. Hem yalnız lenovo olsun istəmirəm bütceme uyqun onu bulduğum için onu sordum. Aynı fiyatda daha iyisin bilen varsa iyi olur)Lenovo istediğinizi ve bütçenizin aralığını ne olduğunu bilmeden yazıyorum:
Lenovo LOQ 15IRH8 Intel Core i5 12450H 16GB 512GB SSD Fiyatı
Lenovo LOQ 15IRH8 Intel Core i5 12450H 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82XV00NKTX alışveriş kredisi seçeneği hemen satın al! En iyi fiyat avantajlarını kaçırmamak için hemen tıkla!www.hepsiburada.com
Bu ürünlere bakıp kendi attığınız laptop ile karşılaştırma yapıp veya karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz.
Thinkbook ile kıyaslar iseniz daha iyi modeller var.
Eğer gerçekten sadece iş,ders ve günlük kullanım içinse i7 işlemcili V15 önerim.
Bütçenizi biraz daha arttırırsanız i5 13.nesil işlemcili 4050 LOQ modeli de tam bir f/p ürünü.
1300 Manat 24 bin Liraya denk geliyor. Bahsettiğim i7 işlemcili V15 modelini düşünebilirsiniz.Bütcem 1300 manatdır. Hem yalnız lenovo olsun istəmirəm bütceme uyqun onu bulduğum için onu sordum. Aynı fiyatda daha iyisin bilen varsa iyi olur)
Bütcem 1300 manatdır. Hem yalnız lenovo olsun istəmirəm bütceme uyqun onu bulduğum için onu sordum. Aynı fiyatda daha iyisin bilen varsa iyi olur)
Bu model 11ci nesildir. Yani çok eski sayılmaz?1300 Manat 24 bin Liraya denk geliyor. Bahsettiğim i7 işlemcili V15 modelini düşünebilirsiniz.
Acer Extensa 15 EX215-55 Notebook
Acer Extensa 15 EX215-55 Notebook NX.EGYEY.00423 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Acer Extensa 15 EX215-55 Notebook
Acer Extensa 15 EX215-55 Notebook NX.EGYEY.00412 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Acer Extensa 15 EX215-55 Notebook
Acer Extensa 15 EX215-55 Notebook NX.EGYEY.00407 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ben lenovo dışında bu fiyat aralığında bulabileceğiniz başka bir alternatif gösterdim. Eğer güçlü ekran kartı istiyorsanız bu fiyat bandında ilk attığım linkteki PC'lere bakın.Bu model 11ci nesildir. Yani çok eski sayılmaz?
3050 ekran kartlı pc alacaksanız bence bu linkteki pc daha mantıklı.Ben lenovo dışında bu fiyat aralığında bulabileceğiniz başka bir alternatif gösterdim. Eğer güçlü ekran kartı istiyorsanız bu fiyat bandında ilk attığım linkteki PC'lere bakın.