Laptop Önerisi

Kerem Taha

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Programcı
Orta seviye bir laptop gerekiyor. Arkadaşım için mümkün olabilen en iyi ekran kartı olsun. Bütçe en fazla 1800 lira. Piyasada nvidia 740m var benim bulabildiğim lenovo z510 düşünüyorum yani sizin önerileriniz nelerdir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Z510 İsabetli bi seçim bence.
z510 1600 tl civarıydı şuan popüler oldugu için heralde 1700 civarı vatan gibi büyük mağazalarda

z510 sli çok ısınma yapıyo.

z510 da sli yok y500 ve y510p de sli var ben y500 kullanıcısıyım sli hiç bir sorun cıkartmadı performansıda çok iyi bana göre tam ultralarda oynamazsan.

Hiç alışveriş yapmadım öyle sitelerden. Güvenli midir? Ayrıca ödeme nasıl oluyor onlarda? Kapıda mı yoksa illa kart ile mi?

Hayır güvenilir siteler burdaki tecrübeli arkadaslarinda link verirken kullandığı siteler ben de 1 ay sonra bizzat sanalmarketim den alacağım.

Kapıda ödeme yok bunlarda sadece kredi kartı ve banka havalesi.

Pc depoya baktım vatana göre 300 tl daha uygun veriyorlar. Bu fark fazla değil mi? Nasıl oluyor da bu kadar uyguna verebiliyorlar?

Bazı laptoplar FreeDos ile geliyor. Vatan'dakilerde Windows 8 yüklü olduğu için yazılım parası da ödeniyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı