Laptop önerisi

GLSCGN

Hectopat
Yer
İstanbul, Turkey
Evet arkadaşlar bi arkadaşım laptop alacAK ve benden yardım istedi bende çok anlamadığım için sizlere danışmak istedim. Orta derecede oyun - internet - film gibi işlerde kullanılacak ekran büyüklüğüde 14 ila 16 inç arası bişey olursa çok iyi olur. Bütçesi : 1,350 tl en son bu kadar param var dedi. Ve önerilerinizi lütfen bu bütçeyi aşmıyarak yapınız. Önerilerinizi vatan computer'den yaparsınız çok memnun olurum. yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi ne diyeyim, oyun için tasarlanmamış bütün notebook'larda ısınma riski vardır. ACER'ın müşteri servisi ortalamadır. Tavsiyem aindirimdeyken alabilirse bunu alması:

Dell Inspiron 5110 Intel Core i5 2450M 2.5GHZ 6GB 750GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar B45B67 - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Keza DELL'in servisi bana göre en iyi servis eve gelip fan felan değiştiriyorlar... Özellikleri iste hemen hemen aynı. Hatta bunu bile düşünebilir:

Lenovo Z575AM AMD A8 3500M 1.5GHZ 6GB 500GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-326331 - Bilgisayar - Hepsiburada.com

APU'nun en üst işlemcisini kullanıyor. APU çok başarılıdır ve Recep abininde tam onayını almıştır. O da kullanıp memnun kalanlardan sorabilirsiniz. ^^

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi ne diyeyim, oyun için tasarlanmamış bütün notebook'larda ısınma riski vardır. ACER'ın müşteri servisi ortalamadır. Tavsiyem aindirimdeyken alabilirse bunu alması:

Dell Inspiron 5110 Intel Core i5 2450M 2.5GHZ 6GB 750GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar B45B67 - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Keza DELL'in servisi bana göre en iyi servis eve gelip fan felan değiştiriyorlar... Özellikleri iste hemen hemen aynı. Hatta bunu bile düşünebilir:

Lenovo Z575AM AMD A8 3500M 1.5GHZ 6GB 500GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-326331 - Bilgisayar - Hepsiburada.com

APU'nun en üst işlemcisini kullanıyor. APU çok başarılıdır ve Recep abininde tam onayını almıştır. O da kullanıp memnun kalanlardan sorabilirsiniz. ^^

Sağol'un ancak arkadaş vatan bilgisayardan alacağım dediği için lütfen önerilerinizi oradan yaparsanız çok makbule geçer.

Masa üstü kasa isteseydi ben toplardım. Ancak çok fazla bilgim olmadığı konularda tavsiyede bulunmak istemiyorum. O neden le sizlerden laptop önerilerinizi vatan bilgisayardan yapmanızı istiyorum.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı