Laptop oksitlenmesi nedir?

• Konuyu başlatan EMOyt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.529

EMOyt

Hectopat
Hocalarım birkaç saat önce konu açmıştım, Buradan ulaşabilirsiniz. Laptopta oksitlenme falan olabiliyormuş. Laptop oksitlenmesi nedir? Eğer oksitlenirse ne gibi sorunlara yol açabilir ve bunu tamir etmek zahmetli bir iş midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım sağolun... İşimi şansa bırakmaktan başka çarem yok sanırım. Cevabınız için teşekkür ederim.

Anladım sağ olun... İşimi şansa bırakmaktan başka çarem yok sanırım. Cevabınız için teşekkür ederim.

Bence ailenize durumu izah etmek risk almaktan daha mantıklı. İleride cihaza bir şey olursa pişmanlık duymak istemezsiniz. Eğer cihazın tamir görmesinden kaynaklı performans ve kalite düşmesinden dolayı bir tereddütünüz varsa parça değişikliği vb olmayacağından böyle bir durum söz konusu olmaz. Zaten ileride her türlü bakım için laptopu açmak gerekiyor. Ailenize bakım yapılması lazım deyip te götürebilirsiniz bilgisayarcıya. Zaten bilgisayara macun değişimi ve temizlik yapılacağından söylediğiniz yalan sayılmaz

Peki en geç ne zamana yaptırmalıyım bu hafta ve haftaya sınavlarım olduğu için laptop bana ister istemez lazım olucak. Yani 2 hafta falan yaptıramam maalesef bu işi.

Buarada demeyi unuttum adamın dibisin Giga Chad abim.

Peki en geç ne zamana yaptırmalıyım bu hafta ve haftaya sınavlarım olduğu için laptop bana ister istemez lazım olacak. Yani 2 hafta falan yaptıramam maalesef bu işi

Hocam süre hakkında pek bir fikrim yok fakat çok geç olmadan gidin. Oksitlenme çok ilerlemediği sürece alkol ve fırça ile geçebiliyor @592041 hocamın dediği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…