Sk8erBoi Kilopat Katılım 30 Ağustos 2017 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2019 #1 Nvidia GT820M ekran kartı var fakat laptop bu ekran kartını hic kullanmıyor oyun oynamadığım icin boş boş duruyor film izlerken bundan izlemek istiyorum Intel'i nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2019
Nvidia GT820M ekran kartı var fakat laptop bu ekran kartını hic kullanmıyor oyun oynamadığım icin boş boş duruyor film izlerken bundan izlemek istiyorum Intel'i nasıl kapatabilirim?
I iCharmeleon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Çözümler 5 19 Şubat 2019 #2 Bilgisayar sağ tık > Yönet > Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcııları> Ekran kartının modeline sağ tıkla devre dışı bırak de.
Bilgisayar sağ tık > Yönet > Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcııları> Ekran kartının modeline sağ tıkla devre dışı bırak de.
Sk8erBoi Kilopat Katılım 30 Ağustos 2017 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2019 #3 iCharmeleon dedi: Bilgisayar sağ tık > Yönet > Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcııları> Ekran kartının modeline sağ tıkla devre dışı bırak de. Genişletmek için tıkla... Hangisini?
iCharmeleon dedi: Bilgisayar sağ tık > Yönet > Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcııları> Ekran kartının modeline sağ tıkla devre dışı bırak de. Genişletmek için tıkla... Hangisini?
I iCharmeleon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Çözümler 5 19 Şubat 2019 #4 Intel HD Graphics yazar ona. 2 tane ekran kartı çıkması lazım. Birisi harici diğeri dahili ekran kartı. Intel olan dahili.
Intel HD Graphics yazar ona. 2 tane ekran kartı çıkması lazım. Birisi harici diğeri dahili ekran kartı. Intel olan dahili.
Sk8erBoi Kilopat Katılım 30 Ağustos 2017 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2019 #5 iCharmeleon dedi: Intel HD Graphics yazar ona. 2 tane ekran kartı çıkması lazım. Birisi harici diğeri dahili ekran kartı. Intel olan dahili. Genişletmek için tıkla... Biraktim fakat Nvidia'yı görmek yerine hic bir kartı görmüyor bu sefer
iCharmeleon dedi: Intel HD Graphics yazar ona. 2 tane ekran kartı çıkması lazım. Birisi harici diğeri dahili ekran kartı. Intel olan dahili. Genişletmek için tıkla... Biraktim fakat Nvidia'yı görmek yerine hic bir kartı görmüyor bu sefer
I iCharmeleon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Çözümler 5 19 Şubat 2019 #6 Nvidia sitesine girip en son sürüm driverı yüklermisiniz ?
Sk8erBoi Kilopat Katılım 30 Ağustos 2017 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2019 #7 iCharmeleon dedi: Nvidia sitesine girip en son sürüm driverı yüklermisiniz ? Genişletmek için tıkla... Uyumsuz hatasını alıyorum
iCharmeleon dedi: Nvidia sitesine girip en son sürüm driverı yüklermisiniz ? Genişletmek için tıkla... Uyumsuz hatasını alıyorum
I iCharmeleon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Çözümler 5 19 Şubat 2019 #8 Benim bilgim bu kadar umarım bilen bir arkadaş yardımcı olur.