1 1_ARDA_8 Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #1 Laptopum CS2 oynarken kapandı ve açılmıyor ve şarj da olmuyor. Sizce neden olmuş olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2025
KS KS 1 1_ARDA_8 Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #21 Kamil24 dedi: Işık falan yanıp sönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yanan ışık yok. Einstein dedi: Anakart kaynaklı bir problem olabilir. Garantiye gönderin. Aynı veya benzer bir modelde aynı sorunu yaşayan kişi görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Peki büyük bir masraf çıkar mı? Artı 0 Eksi
Kamil24 dedi: Işık falan yanıp sönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yanan ışık yok. Einstein dedi: Anakart kaynaklı bir problem olabilir. Garantiye gönderin. Aynı veya benzer bir modelde aynı sorunu yaşayan kişi görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Peki büyük bir masraf çıkar mı?
Kamil24 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #22 1_ARDA_8 dedi: Hayır yanan ışık yok. Peki büyük bir masraf çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Tabii anakart problemli ola bilir garantisi var mı? Artı 0 Eksi
1_ARDA_8 dedi: Hayır yanan ışık yok. Peki büyük bir masraf çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Tabii anakart problemli ola bilir garantisi var mı?
KS KS 1 1_ARDA_8 Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #23 Kamil24 dedi: Tabii anakart problemli ola bilir garantisi var Genişletmek için tıkla... Evet var Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #24 1_ARDA_8 dedi: Hayır yanan ışık yok. Peki büyük bir masraf çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bu modelde kronik diye biliyorum. O yüzden kullanıcı hatası demezler muhtemelen. Değişim veya iade kararı çıkabilir. Artı 0 Eksi
1_ARDA_8 dedi: Hayır yanan ışık yok. Peki büyük bir masraf çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bu modelde kronik diye biliyorum. O yüzden kullanıcı hatası demezler muhtemelen. Değişim veya iade kararı çıkabilir.
Kamil24 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #25 1_ARDA_8 dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderin bence Kayda değer sıcaklık var mı? Artı 0 Eksi
1_ARDA_8 dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderin bence Kayda değer sıcaklık var mı?
KS KS 1 1_ARDA_8 Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #26 Einstein dedi: Bu modelde kronik diye biliyorum. O yüzden kullanıcı hatası demezler muhtemelen. Değişim veya iade kararı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Peki ben bu durumu aileme nasıl açıklayabilirim? Kamil24 dedi: Garantiye gönderin bence. Kayda değer sıcaklık var mı? Genişletmek için tıkla... Ölçmedim ama genellikle sıcaklık 60 üstü. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bu modelde kronik diye biliyorum. O yüzden kullanıcı hatası demezler muhtemelen. Değişim veya iade kararı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Peki ben bu durumu aileme nasıl açıklayabilirim? Kamil24 dedi: Garantiye gönderin bence. Kayda değer sıcaklık var mı? Genişletmek için tıkla... Ölçmedim ama genellikle sıcaklık 60 üstü.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #27 1_ARDA_8 dedi: Peki ben bu durumu aileme nasıl açıklayabilirim? Genişletmek için tıkla... Orasını bilemiyorum. Artı 0 Eksi
1_ARDA_8 dedi: Peki ben bu durumu aileme nasıl açıklayabilirim? Genişletmek için tıkla... Orasını bilemiyorum.
Kamil24 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #28 1_ARDA_8 dedi: Peki ben bu durumu aileme nasıl açıklayabilirim? Ölçmedim ama genellikle sıcaklık 60 üstü. Genişletmek için tıkla... Yani şimdi de öyle mi? Artı 0 Eksi
1_ARDA_8 dedi: Peki ben bu durumu aileme nasıl açıklayabilirim? Ölçmedim ama genellikle sıcaklık 60 üstü. Genişletmek için tıkla... Yani şimdi de öyle mi?
KS KS 1 1_ARDA_8 Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #29 Kamil24 dedi: Yani şimdi de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Şu an açılmadığı için sıcak değil. Artı 0 Eksi
Kamil24 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #30 1_ARDA_8 dedi: Şu an açılmadığı için sıcak değil. Genişletmek için tıkla... O zaman anakart hatalıdır dediğim gibi garantiye gönderin. Artı 0 Eksi
1_ARDA_8 dedi: Şu an açılmadığı için sıcak değil. Genişletmek için tıkla... O zaman anakart hatalıdır dediğim gibi garantiye gönderin.