Laptop patlar mı?

Bu arkadaş gibi yapmayın cihazınız çok fazla zarar görür nem iyi gelmez elektronik ürünlere kaliteli bir macun ve laptop soğutucu veya laptop yükseltici kullanarak hava akışını arttırıp bir nebze de olsa soğutabilirsiniz.

Hocam arkadaşın yaptığı gibi altına buz koysam olur mu?
Direkt temas etmemesi lazım. Buz eridiğinde suya dönüşür. Suyla temas ettiğinde istenmeyen sonuçlar olabilir. Onu yapmak yerine, altındaki havalandırma ızgaralarının yerle temas etmemesini sağlarsanız bir nebze işi rahatlar. Mesela ben laptop kullanırken o ızgaraları kapatmayacak şekilde altına kitap koyardım. Böylelikle hava akışı daha rahat olurdu.

Hocam arkadaşın yaptığı gibi altına buz koysam olur mu?

O da etki eder. İkisini beraber kullanırsanız çok mükemmel olur. Ama en iyi çare minimum sistem gereksinimlerine göre yeni bir bilgisayar almaktan geçer.

Ben peçeteye sarıp koyduğum için klavye soğuyordu ve gayet işe yarıyordu. Fan da kullanmıştım buz daha iyi etki etti. Ve bildiğimiz buz değil. Kalıplı buz.

O da etki eder. İkisini beraber kullanırsanız çok mükemmel olur. Ama en iyi çare minimum sistem gereksinimlerine göre yeni bir bilgisayar almaktan geçer.
14 yıllık laptop hocam elimdeki zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…