gigachad1406 Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 89 27 Temmuz 2024 #1 Bugün laptopu açtım bir süre sonra aniden pembe ekran verdi. Neden acaba? Dosya Ekleri 1722079290506.png 55,3 KB · Görüntüleme: 44
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2024 #2 gigachad1406 dedi: Bugün laptopu açtım bir süre sonra aniden pembe ekran verdi. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Hata yazısında ne yazıyor? Fotoğrafta okunmuyor. Artı 0 Eksi
gigachad1406 dedi: Bugün laptopu açtım bir süre sonra aniden pembe ekran verdi. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Hata yazısında ne yazıyor? Fotoğrafta okunmuyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.084 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #3 gigachad1406 dedi: Bugün laptopu açtım bir süre sonra aniden pembe ekran verdi. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Minidump dosyasını paylaşırsan yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi
gigachad1406 dedi: Bugün laptopu açtım bir süre sonra aniden pembe ekran verdi. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Minidump dosyasını paylaşırsan yardımcı olurlar.
KS KS gigachad1406 Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 89 27 Temmuz 2024 #4 Koneko Toujou dedi: Hata yazısında ne yazıyor? Fotoğrafta okunmuyor. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Minidump dosyasını paylaşırsan yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Oyun açınca pembe ekran oldu. Artı 0 Eksi
Koneko Toujou dedi: Hata yazısında ne yazıyor? Fotoğrafta okunmuyor. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Minidump dosyasını paylaşırsan yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Oyun açınca pembe ekran oldu.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.084 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #5 gigachad1406 dedi: Oyun açınca pembe ekran oldu. Genişletmek için tıkla... Kennisgeving voor omleiding Bu linkteki gibi minidump dosyasını paylaş hocam yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi
gigachad1406 dedi: Oyun açınca pembe ekran oldu. Genişletmek için tıkla... Kennisgeving voor omleiding Bu linkteki gibi minidump dosyasını paylaş hocam yardımcı olurlar.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.705 Makaleler 7 Çözümler 93 27 Temmuz 2024 #6 gigachad1406 dedi: Oyun açınca pembe ekran oldu. Genişletmek için tıkla... Size niye öyle oldu dememişler, birisi hata mesajını sormuş birisi dump istemiş. Artı 0 Eksi
gigachad1406 dedi: Oyun açınca pembe ekran oldu. Genişletmek için tıkla... Size niye öyle oldu dememişler, birisi hata mesajını sormuş birisi dump istemiş.
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #7 gigachad1406 dedi: Bugün laptopu açtım bir süre sonra aniden pembe ekran verdi. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Mavi ekran gördümde pembe bir ilk sanırım. Artı 0 Eksi
gigachad1406 dedi: Bugün laptopu açtım bir süre sonra aniden pembe ekran verdi. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Mavi ekran gördümde pembe bir ilk sanırım.
Rahasa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 2.962 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #8 Touchped sürücü çakışmasından tut donanım uyuşmazlığına kadar çok nedeni var bu hatanın. Basit bir şey de olabilir ciddi bir şey de bu yüzden hata kodunu tam olarka buraya yazmanız lazım resimde gözükmüyor. Fatihkerem0023 dedi: Mavi ekran gördümde pembe bir ilk sanırım. Genişletmek için tıkla... Burada rengin önemi yok o mavi ekran mevzuları eskidendi. Bu hata başka bir şey. Artı 0 Eksi
Touchped sürücü çakışmasından tut donanım uyuşmazlığına kadar çok nedeni var bu hatanın. Basit bir şey de olabilir ciddi bir şey de bu yüzden hata kodunu tam olarka buraya yazmanız lazım resimde gözükmüyor. Fatihkerem0023 dedi: Mavi ekran gördümde pembe bir ilk sanırım. Genişletmek için tıkla... Burada rengin önemi yok o mavi ekran mevzuları eskidendi. Bu hata başka bir şey.