Laptop Performans Düşüklüğü

stalker534

Kilopat
Yer
Sivas Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Ekeltrkk Elektronik Mühendisi Adayi
Arakdaşlar bilgisayarı 8 ay önce aldım.4 ay önce de format atmıstım. Benim bilgisayarımda 11 tane oyun yüklü ve 15 e yakın mühendislik programları var(matlab isis ares vb). Geçtiğimiz ay bilgisayarımı kadiköydeki Monster teknik servisinde temizlettirdim ama laptop suanda daha fazla ısınıyor gibi ve performans düşüklüğü var gibi. Suanda İstanbula gitmem imkansız Sivas'ta laptopu tekrar temizletsem mi yada teknik servise geri mi göndersem. Ayrıca Sivas'ta bi bilgisayarcıya sordum 60 tl ye özel sprey ile fan temizliği macun yenilenmesi vb yaparım dedi pahalı değil mi ?

Aida olmadıgı için ben Msi Afterburner ile kendi gözlemlerimi söyleyeceğim.
Laptop'un turbo fanı açık iken GTA 5 nvidia experience ile optimize edip oyuna giriyorum. Gpu kullanımı %98 falan iken gpu 70 derece civarı işlemci 85 90 derece arasında değişiyor fps ise 59 65 arası değişiyor.
Eğer Güç planlarından kendim ayarladıgım güç planını seçersem Maksimum işlemci gücü %75 iken 75 derece oluyor işlemci gpu ise 65 derece civarında. fps ise 50 fps civarında değişiyor.
Başka öğrenmek istediğiniz bişey var mı ?

Cevap vericek kimse yok mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…