Mr.lkm_58 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #1 Laptomu var şarjını sabitlemek istiyorum mesela yüzde 90'da kalsın istiyorum bunu bilen var mı? işletim sistemim win11
Laptomu var şarjını sabitlemek istiyorum mesela yüzde 90'da kalsın istiyorum bunu bilen var mı? işletim sistemim win11
Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.284 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #11 Microsoft Store'den MSI Center yüklemeyi deneyin. Orada sabitleme özelliği var. Artı 0 Eksi
KS KS Mr.lkm_58 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #12 Lenovo vantage diye bir şey buldum indiriom nasıl çalıştırılır? l Artı 0 Eksi
Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.284 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #13 Mr.lkm_58 dedi: Lenovo vantage diye bir şey buldum indiriom nasıl çalıştırılır? Genişletmek için tıkla... Lenovo Vantage'de sabitleme özelliği yok diye biliyorum. Sadece MSI Center'de var. Artı 0 Eksi
Mr.lkm_58 dedi: Lenovo vantage diye bir şey buldum indiriom nasıl çalıştırılır? Genişletmek için tıkla... Lenovo Vantage'de sabitleme özelliği yok diye biliyorum. Sadece MSI Center'de var.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.985 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 4 Temmuz 2021 #14 Zenvoy dedi: Lenovo Vantage'de sabitleme özelliği yok diye biliyorum. Sadece MSI Center'de var. Genişletmek için tıkla... Hocam Vantage de ki şöyle çalışıyor. Şarj cihazına takılıyken %60-70 dan fazla doldurmuyor. Bizzat kullanıyorum. Ama Lenovo cihazlarla optimizasyonlu. HP de nasıl olur bilemem. Artı 0 Eksi
Zenvoy dedi: Lenovo Vantage'de sabitleme özelliği yok diye biliyorum. Sadece MSI Center'de var. Genişletmek için tıkla... Hocam Vantage de ki şöyle çalışıyor. Şarj cihazına takılıyken %60-70 dan fazla doldurmuyor. Bizzat kullanıyorum. Ama Lenovo cihazlarla optimizasyonlu. HP de nasıl olur bilemem.