S synix0 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #11 Tarik_Mert dedi: Ozman 2. adımdan sonrası işe yara bende W11 kullandım zamanında ancak geri Windows 10'a döndüm. Genişletmek için tıkla... windows 11 i bende sevmedim .
Tarik_Mert dedi: Ozman 2. adımdan sonrası işe yara bende W11 kullandım zamanında ancak geri Windows 10'a döndüm. Genişletmek için tıkla... windows 11 i bende sevmedim .
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 1 Eylül 2022 #12 Tarik_Mert dedi: Bu güç modu ancak Benin dediğim Turbo Boost açıyor bu Turbo kadar etki etmez. Genişletmek için tıkla... Hayır, dediğin ayarı buradan da bulabilir anlamında attım.
Tarik_Mert dedi: Bu güç modu ancak Benin dediğim Turbo Boost açıyor bu Turbo kadar etki etmez. Genişletmek için tıkla... Hayır, dediğin ayarı buradan da bulabilir anlamında attım.
Tarik_Mert Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #13 synix0 dedi: Windows 11'i bende sevmedim. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarımın işelemcisi dışında her şeyi destekliyordu ancak ağırlaştırdı. BlackGRY dedi: Hayır, dediğin ayarı buradan da bulabilir anlamında attım. Genişletmek için tıkla... Ben ince ayarlara girdim ancak siz ayarlardan yaptımını gösterdiniz ince ayarlar denetim masasından kesinlikle daha çok işe yarayacaktır.
synix0 dedi: Windows 11'i bende sevmedim. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarımın işelemcisi dışında her şeyi destekliyordu ancak ağırlaştırdı. BlackGRY dedi: Hayır, dediğin ayarı buradan da bulabilir anlamında attım. Genişletmek için tıkla... Ben ince ayarlara girdim ancak siz ayarlardan yaptımını gösterdiniz ince ayarlar denetim masasından kesinlikle daha çok işe yarayacaktır.