Laptop pilde ısınıyor ve donuyor

Naif Tatli

Decapat
Daha fazla  
Cümleten selamünaleyküm. Oyuncu laptopu denebilecek bir bilgisayara sahibim ve şarjda oynamak istediğimde bazı oyunlarda sorun yaşıyorum. Drop, fazla ısınma tarzında bunun bir yolu çözümü var mı? Her oyunda olmuyor elbette ama bazı oyunları şarja takılıyken oynamak istediğimde bu tarz sorunlar ile karşılaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu bilgisayarları pilde tam performans vermezler. Performans gerektirecek uygulama/oyunlar şarj aletiyle beraber kullanılmalı.

Isınma sorununu macun veya termal pad kullanarak yada sogutucu kullanarak çözüme ulaşabilirsiniz.

Cümleten selamünaleyküm. Oyuncu laptopu denebilecek bir bilgisayara sahibim ve şarjda oynamak istediğimde bazı oyunlarda sorun yaşıyorum. Drop, fazla ısınma tarzında bunun bir yolu çözümü var mı? Her oyunda olmuyor elbette ama bazı oyunları şarja takılıyken oynamak istediğimde bu tarz sorunlar ile karşılaşıyorum.
Şarjda mı pilde mi? Başlık ve soru farklı.

pildeyken herhangi bir sorun yok çatır çatır oynayabililyorum her oyunu şarja taktığımda oyuna girer girmez fırına dönüyor kasmalar donmalar droplar hani şarjdayken tüm gücü verme gibi bir olaslığım veya başka herhangi bir çözümü var mı
Hocam normalde tam tersi olur bu dediğinizin çok ilginçmiş ancak bir bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı