OdunandTahta Picopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 Laptop bana gelecek bayağı eski bir laptop bunu pil de mi? Yoksa prizde mi kullanmalıyım? Cevaplarsanız sevinirim.
Laptop bana gelecek bayağı eski bir laptop bunu pil de mi? Yoksa prizde mi kullanmalıyım? Cevaplarsanız sevinirim.
GroveMeet Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #2 OdunandTahta dedi: Laptop bana gelecek bayağı eski bir laptop bunu pil de mi? Yoksa prizde mi kullanmalıyım? Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyun vs. oynarken kesinlikle prizde tutun. Başka bir şey yapacaksanız pilde de yapabilirsiniz.
OdunandTahta dedi: Laptop bana gelecek bayağı eski bir laptop bunu pil de mi? Yoksa prizde mi kullanmalıyım? Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyun vs. oynarken kesinlikle prizde tutun. Başka bir şey yapacaksanız pilde de yapabilirsiniz.
Mefistofeles Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Çözümler 4 28 Haziran 2021 #3 Oyun veya ağır iş yaparken prizde onun dışında pilde kullanabilirsiniz.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 28 Haziran 2021 #4 OdunandTahta dedi: Laptop bana gelecek bayağı eski bir laptop bunu pil de mi? Yoksa prizde mi kullanmalıyım? Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Her şekilde prizde tutulmalı zaten batarya teknolojileri akıllandı fazla şarjda durması pili bozar mantığı çöp oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
OdunandTahta dedi: Laptop bana gelecek bayağı eski bir laptop bunu pil de mi? Yoksa prizde mi kullanmalıyım? Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Her şekilde prizde tutulmalı zaten batarya teknolojileri akıllandı fazla şarjda durması pili bozar mantığı çöp oldu.
OdunandTahta Picopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #5 zeki1981 dedi: Her şekilde prizde tutulmalı zaten batarya teknolojileri akıllandı fazla şarjda durması pili bozar mantığı çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi cihazım eski yani bu teknolojinin olmama durumu var mıdır? Mefistofeles dedi: Oyun veya ağır iş yaparken prizde onun dışında pilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cihazım eski olduğu için sorun yapabilir mi? GroveMeet dedi: Oyun vs. oynarken kesinlikle prizde tutun. Başka bir şey yapacaksanız pilde de yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Genelde YouTube Twitch falan takılıcam ama günde 3.5 saat oynarım oyun.
zeki1981 dedi: Her şekilde prizde tutulmalı zaten batarya teknolojileri akıllandı fazla şarjda durması pili bozar mantığı çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi cihazım eski yani bu teknolojinin olmama durumu var mıdır? Mefistofeles dedi: Oyun veya ağır iş yaparken prizde onun dışında pilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cihazım eski olduğu için sorun yapabilir mi? GroveMeet dedi: Oyun vs. oynarken kesinlikle prizde tutun. Başka bir şey yapacaksanız pilde de yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Genelde YouTube Twitch falan takılıcam ama günde 3.5 saat oynarım oyun.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 28 Haziran 2021 #6 OdunandTahta dedi: Dediğim gibi cihazım eski yani bu teknolojinin olmama durumu var mıdır? Genişletmek için tıkla... 15 yıldan eski ise sorun olabilir. O kadar da değildir sanırım?
OdunandTahta dedi: Dediğim gibi cihazım eski yani bu teknolojinin olmama durumu var mıdır? Genişletmek için tıkla... 15 yıldan eski ise sorun olabilir. O kadar da değildir sanırım?
OdunandTahta Picopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #7 zeki1981 dedi: 15 yıldan eski ise sorun olabilir. O kadar da değildir sanırım? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle 7-8-9 arasında %5 ihtimalle 10 senelik de olabilir büyük ihtimalle 8.5 senelik 15 yıl değil. Bu arada verdiğiniz bilgiler için gerçekten çok teşekkür ederim.
zeki1981 dedi: 15 yıldan eski ise sorun olabilir. O kadar da değildir sanırım? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle 7-8-9 arasında %5 ihtimalle 10 senelik de olabilir büyük ihtimalle 8.5 senelik 15 yıl değil. Bu arada verdiğiniz bilgiler için gerçekten çok teşekkür ederim.
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #8 Bataryayı çıkarıp kullanabilirseniz öyle yapın.
OdunandTahta Picopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #9 EmirGkts dedi: Bataryayı çıkarıp kullanabilirseniz öyle yapın. Genişletmek için tıkla... Bataryası çıkmıyor diye biliyorum ama zaten öyle kullanmak çok sağlıksızmış.
EmirGkts dedi: Bataryayı çıkarıp kullanabilirseniz öyle yapın. Genişletmek için tıkla... Bataryası çıkmıyor diye biliyorum ama zaten öyle kullanmak çok sağlıksızmış.