Laptop pile takılı mı yoksa şarjlı mı oyun oynamak iyidir?

rovsen058

Femtopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Laptopun ısınması ver performans açısından pile takılımı yoksa takılmadan mı oyun oynamak daha iyidir?

Kasmasın istiyorsan performans maks olsun istiyorsan fiş prize takılı oynayacaksın.

Oyun modunu aç

Pil ayarlarındanda maksimum performans de tamamdır.

Eğer yarım saat bir saat oynayacaksan sarja takıp oynamana gerek yok, uzun süreli oyun oynuyorsan, kullanıyorsan sarja takıp oynayabilirsin. Ama yok bataryası zarar görmesin diyorsan bataryayı çıkartıp elektrikle kullanabilirsin.

Ben bataryamı öyle bozdum çünkü, şu anda bataryasız oynuyorum.

Laptopun ısınması ver performans açısından pile takılımı yoksa takılmadan mı oyun oynamak daha iyidir?
Şarjda daha iyi performans verir. Çünkü cihaza verilen güç performansını arttırıyor.

Şarja takılı daha iyi performans veriyor dostum. Ama bu türlü işlemcin biraz daha fazla ısınmasını sebep olur.

Performans istiyorsan şarja takılı oynayacaksın. Başka çaresi yok. "FPS'ten %50 ödün veririm, cihazım ısınmasın." diyorsan şarjdan çıkarıp oynayabilirsin.
Hocam haklısınız başka çare yok ama zaten laptop olduğundan eninde sonunda ısınıyor bu yüzden şarjda oynayon derim hatta sadece masada oynuyorsanız bataryayı çıkarıp direk pirize balı kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…