Laptop Power tuşu bozuldu

Brqker

Centipat
Daha fazla  
ASUS gaming laptop kullanıyorum bugün normal bir şekilde kullanırken bir anda klavye kilitlendi, klavyedeki hiçbir tuşu kullanamadığımı fark ettim. Yazılımsal bir problem olduğunu düşünüp kapatıp tekrar açmak istedim ancak problem şu ki bilgisayarı kapattığımda geri açılmadı Power tuşu da çalışmıyormuş. Power tuşunun LED'i yanmıyordu ancak klavyenin geri kalanının LED'i çalışıyordu, PC'yi açamıyorum. Kendim halledebilir miyim teknik servisle uğraşmak istemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakart veya güç düğmesiyle ilgili bir problem olabilir belki vs vs, servise göndermen iyi olur. Elektriksel sorun olmuş olabilir, düğmeye basıldığında gerekli sinyali alamama veya iletememe gibi.
Yüksek ihtimalle elektriksel tuşa bastığımda ki hissiyatta da bir değişme yok. Power tuşunun LED'i yanmıyordu ancak klavyede vardı dediğim gibi.

Yüksek ihtimalle elektriksel tuşa bastığımda ki hissiyatta da bir değişme yok
Bunu basarak anlayamazsın tahminimce, düğmenin yay mekanizmasında vs ya da temas noktalarında kırılma olabilir. Düğmeye basılmasına rağmen gerekli elektriksel kontağı sağlayamaz veya temas ile ilgili sorunlar olabilir düğmeye basıldığında sinyalin düzgün bir şekilde iletilmemesi de mekanik arıza olabilir.
Power tuşunun LED'i yanmıyordu ancak klavyede vardı dediğim gibi.
Servise göndermen iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…