metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.511 Makaleler 3 Çözümler 5 21 Nisan 2021 #11 Schentienel dedi: Hocam pek önemi yok o değerlerin bende de olduğu oluyor. Elektriksel dalgalanmalar oluyordur evinizde belki ordan çekiyor olabilir anlık kaybı. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir sorun yoktu Schentienel dedi: Hocam pek önemi yok o değerlerin bende de olduğu oluyor. Elektriksel dalgalanmalar oluyordur evinizde belki ordan çekiyor olabilir anlık kaybı. Genişletmek için tıkla... Bende laptopu 3 gün öncesine geri çevirdim sistem geri yüklemeyle
Schentienel dedi: Hocam pek önemi yok o değerlerin bende de olduğu oluyor. Elektriksel dalgalanmalar oluyordur evinizde belki ordan çekiyor olabilir anlık kaybı. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir sorun yoktu Schentienel dedi: Hocam pek önemi yok o değerlerin bende de olduğu oluyor. Elektriksel dalgalanmalar oluyordur evinizde belki ordan çekiyor olabilir anlık kaybı. Genişletmek için tıkla... Bende laptopu 3 gün öncesine geri çevirdim sistem geri yüklemeyle
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #12 metin2oynuyorum dedi: Hocam böyle bir sorun yoktu Bende laptopu 3 gün öncesine geri çevirdim sistem geri yüklemeyle Genişletmek için tıkla... Bunun bir sorun olduğunu zannetmiyorum.
metin2oynuyorum dedi: Hocam böyle bir sorun yoktu Bende laptopu 3 gün öncesine geri çevirdim sistem geri yüklemeyle Genişletmek için tıkla... Bunun bir sorun olduğunu zannetmiyorum.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.511 Makaleler 3 Çözümler 5 21 Nisan 2021 #13 Schentienel dedi: Bunun bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... hocam artık olmuyor bitti sanırım 1 el csgo maçından sonra hala 100 dengelide olsa bile bir şey yapmaz hocam 2-3 rakam çünkü
Schentienel dedi: Bunun bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... hocam artık olmuyor bitti sanırım 1 el csgo maçından sonra hala 100 dengelide olsa bile bir şey yapmaz hocam 2-3 rakam çünkü