BerkayP. Kilopat Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, resimde görüldüğü gibi bir hata alıyorum. Elimde Windows USB belleği yok maalesef ve bunu şimdilik en kısa yoluyla nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2021
Arkadaşlar merhaba, resimde görüldüğü gibi bir hata alıyorum. Elimde Windows USB belleği yok maalesef ve bunu şimdilik en kısa yoluyla nasıl çözebilirim?
Çözüm BerkayP. 10 Mayıs 2021 Er73748 dedi: Nasıl çözdünüz? Ona göre çözüm olarak raporlayacağım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açtım. F12 tuşuna sürekli basıp çektim, ondan sonra biraz bekledikten sonra açıldı. Ben de şaşırdım.
Er73748 dedi: Nasıl çözdünüz? Ona göre çözüm olarak raporlayacağım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açtım. F12 tuşuna sürekli basıp çektim, ondan sonra biraz bekledikten sonra açıldı. Ben de şaşırdım.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 10 Mayıs 2021 #2 HDD SATA kablolarını kontrol edin. HDD'yi başka bir sistemde test edin. Artı 0 Eksi
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #3 Sistemdeki herhangi bir diskte işletim sistemi kuruluysa BIOS'tan BOOT cihazlarını sıralayabilirsin. Yoksa işletim sistemi kurman gerek. Artı 0 Eksi
Sistemdeki herhangi bir diskte işletim sistemi kuruluysa BIOS'tan BOOT cihazlarını sıralayabilirsin. Yoksa işletim sistemi kurman gerek.
KS KS BerkayP. Kilopat Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #4 Er73748 dedi: HDD SATA kablolarını kontrol edin. HDD'yi başka bir sistemde test edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Laptop arkası için aparat lazım. Baş-ül Adam dedi: Sistemdeki herhangi bir diskte işletim sistemi kuruluysa BIOS'tan Boot cihazlarını sıralayabilirsin. Yoksa işletim sistemi kurman gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu işlem için bir video var mı? Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: HDD SATA kablolarını kontrol edin. HDD'yi başka bir sistemde test edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Laptop arkası için aparat lazım. Baş-ül Adam dedi: Sistemdeki herhangi bir diskte işletim sistemi kuruluysa BIOS'tan Boot cihazlarını sıralayabilirsin. Yoksa işletim sistemi kurman gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu işlem için bir video var mı?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 10 Mayıs 2021 #5 BerkayP. dedi: Teşekkürler. Laptop arkası için aparat lazım. Teşekkürler. Bu işlem için bir video var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada gösterilen kabloların yerlerini kontrol edin. Oturmamışlarsa yerine otutturun. Önceden işletim sistemi var mıydı içerisinde? Artı 0 Eksi
BerkayP. dedi: Teşekkürler. Laptop arkası için aparat lazım. Teşekkürler. Bu işlem için bir video var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada gösterilen kabloların yerlerini kontrol edin. Oturmamışlarsa yerine otutturun. Önceden işletim sistemi var mıydı içerisinde?
KS KS BerkayP. Kilopat Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #6 Arkadaşlar sorunu çözdüm yardımlarınız için çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 10 Mayıs 2021 #7 BerkayP. dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm yardımlarınız için çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Ona göre çözüm olarak raporlayacağım. Artı 0 Eksi
BerkayP. dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm yardımlarınız için çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Ona göre çözüm olarak raporlayacağım.
KS KS BerkayP. Kilopat Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #8 Er73748 dedi: Nasıl çözdünüz? Ona göre çözüm olarak raporlayacağım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açtım. F12 tuşuna sürekli basıp çektim, ondan sonra biraz bekledikten sonra açıldı. Ben de şaşırdım. Artı 0 Eksi Çözüm
Er73748 dedi: Nasıl çözdünüz? Ona göre çözüm olarak raporlayacağım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açtım. F12 tuşuna sürekli basıp çektim, ondan sonra biraz bekledikten sonra açıldı. Ben de şaşırdım.
E elifffffert Yoctopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #9 BerkayP. dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm yardımlarınız için çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün? Artı 0 Eksi
BerkayP. dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm yardımlarınız için çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün?