Laptop Radeon R5 M420 Ekran Kartını Görmüyor

Pc yanımda olmadığı için kontrol ettikten sonra yazacağım teşekkürler.

Radeon ayarları var sağ tık da, fakat Catalyst Control Center yok.Yardımını bekliyorum.
Catalyst'e gerek yok. O eskisiydi. Sizde yenisi, Radeon Ayarları var.
Radeon Ayarları'ndan Sistem'e basıp Genel Bakış ve Yazılım bölümlerinin fotoğrafını atabilir misiniz?
Yazılım sürümünüze bağlı olarak oyunlarda ekran kartını kullanmayı açabilirsiniz. Eski sürümde farklı bir yerde.

Buyrun.

Bilgisayar bende olmadığı için geç cevap yazıyorum, Kusura bakma.

Bakar mısın lütfen?

Uzun süre internetsizdim kusura bakmayın. Sürücü yazılımınız eski olmalı. DDU ile sürücüleri silip kartınıza uygun sürücüyü yükleyin. Sizin için en son sürüm 18.12.3 çıkıyor. Ben 17.12.1 sürümünü kullanıyorum. Diğer sürümlerde hep sorun yaşadım. Ama güncellemek istemezseniz:
1.Adım
Radeon Ayarları>Tercihler>Radeon Ek Ayarları>Geçişli Grafikler Uygulama Ayarları>(oyununuzun .exe dosyası burada çıkacaktır, çıkmazsa Uygulama Ekle butonuna basıp oyunu seçin)>Grafik Ayarları bölümünden liste butonlarına basıp Yüksek Performans'ı seçin. Uygula demeden çıkmayın.
2.Adım
Radeon Ek Ayarları>PowerPlay>Güç Kaynağı>Pil ve Takılı'yı seçip>Performansı en iyi duruma getir
3.Adım
Geçişli Grafikler Genel Ayarları>Genel Uygulama Ayarları>Pil ve Takılı'yı seçip>Performansı en iyi duruma getir
Hepsini uygula butonuyla onaylayın.

Ayrıca;
Denetim Masası>Güç Seçenekleri>Yüksek Performans'ı seçerek daha iyi bir performans elde edersiniz.

Son düzenleme:
bende de aynı sıkıntı var güncelleme yapmasaydım keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…