Laptop RAM artırma

Bütçe
1000

mustafa özalp

Hectopat
Daha fazla  
1629069516929.png

1629069631924.png

Arkadaşlar RAM yükseltmek istiyorum laptopuma hangi RAM'ler uyumlu hangi RAM'leri takmam gerekli? Takarsam faydasını görür müyüm? FiveM oynuyorum 8 GB RAM az kalıyor, arkadışımın sistemiyle aynı fakat arkadaşımınkisi 24 GB RAM'i var ve kasmadan sorunsuz oynuyor. Bende değişsem kasmadan oynar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer aynı laptopsa arkadaşınız ile ve o kasmadan oynayabiliyorsa siz de oynayabilirsiniz. 16 GB yeterli 24 olmasına gerek yok.

Eğer siz de 16 GB almak istiyorsanız ve arkadaşınızın laptopu ile sizinki birebir aynı ise onun aldığı RAM'in aynısını alın.

Eğer siz de 16 GB almak istiyorsanız ve arkadaşınızın laptopu ile sizinki birebir aynı ise onun aldığı RAM'in aynısını alın.
arkadaşımınkisi masaüstü
Eğer aynı laptopsa arkadaşınız ile ve o kasmadan oynayabiliyorsa siz de oynayabilirsiniz. 16 GB yeterli 24 olmasına gerek yok.

bu ram laptopuma uyumlu dimi

Yok kasacağını zannetmiyorum doğru ayarlar ile. 8 GB extra RAM bayağı yardımcı olacaktır. Hem bellek miktarın artacağı için hem de artık çift kanal olarak kullanacağın için. FPS'in de artacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı