Samsung M471B5173EB0-YK0 4GB DDR3 1600 MHz SODIMM Notebook Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Samsung M471B5173EB0-YK0 4GB DDR3 1600 MHz SODIMM Notebook Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Laptop RAM fiyatlarını anlayamıyorum cidden. Çok alt seviye özelliklerde olmalarında rağmen 4 GB laptop RAM'leri 8 GB 3000MHz PC RAM'leriyle fiyatları aynı genel olarak.
Kingston 8 GB DDR3 1600 MHz KINGSTON CL11 SODIMM (KVR16S11/8) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Şöyle bir ürün alarak 12 GB'a çıkartmayı da düşünebilirsiniz. Daha önceden kullandığım laptopta 4+2 GB RAM bulunmaktaydı 2'lik yerine 8'lik takmıştım laptop rahatlamıştı. Bu yüzden 8'e değil 12'ye çıkartmayı düşünün derim.
Bence 100 lira daha verip 8'lik alması daha iyi olacaktır. En kötü uyumsuzluk sorunu yaşarsa 4'ü çıkartır bu durumda zaten arkadaşın istediği 8 GB'lık RAM'i elde etmiş olur. İleride gerekirse bir tane daha 8'lik alıp 16'ya bile çıkartabilir. Ama şimdi 4'lük alırsa ileride yükseltme yapmak isterse daha fazla masraf yapmak zorunda kalacak.
Samsung M471B1G73DB0-YK0 8 GB DDR3 1600 MHz Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Burada aynı marka ve benzer ürün koduna sahip bir ürün var.
Tabi şunu da eklemek isterim eğer arkadaş uzun süre kullanmayı düşünmüyorsa 4'lük alıp idare etmesi en güzeli fakat daha uzun süre kullanırım derse 8'lik alması daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.