Laptop RAM yükseltme

atakanavc1

Decapat
Öncelikle herkese merhaba. Eski laptopum hızlandırmak istiyorum. @Recep Baltaş'ın videosunu izledim, bu nedenle RAM yükseltmek istiyorum. Laptop: Lenovo N500 3 GB RAM var, nasıl yükseltme yapabilirim? Hangi RAM uyar? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhaba. Eski laptopum hızlandırmak istiyorum. @Recep Baltaş'ın videosunu izledim, bu nedenle RAM yükseltmek istiyorum. Laptop: Lenovo N500 3 GB RAM var, nasıl yükseltme yapabilirim? Hangi RAM uyar? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Üstteki linke göre, bilgisayarınız 4GB'a kadar 667Mhz DDR2 RAM destekliyor.
2+1'den 2+2'ye yükseltme yapabilirsiniz.

Fakat tek kanllı RAM'i çift kanallı yapacak. 2 GB RAM'den 4 GB RAM'e çıkacak. En az 30FPS artacaktır. Abartı değil. Şimdiki RAM'in çoğunu zaten Windows kullanıyor.
Fortnite 1gb ram vs 4gb ram vs 8gb vs 16gb ram - YouTube

Hocam ben mi yanlış okuyorum anlamadım. 2+1 RAM'ı var. 3 GB'den 4 GB'ye çıkarabilir en fazla. Laptop 4 GB'den fazlasını desteklemiyor. Bu arada 30 FPS Intel işlemci için abartı :).Ryzen işlemci olsa anlardım fakat Intel işlemci ile çift kanalda maksimum 10 FPS etki eder. 1 GB fazla RAM alacağına sağlam bir SSD daha mantıklı olmaz mı?

Hocam ben mi yanlış okuyorum anlamadım. 2+1 RAM'ı var. 3 GB'den 4 GB'ye çıkarabilir en fazla. Laptop 4 GB'den fazlasını desteklemiyor. Bu arada 30 FPS Intel işlemci için abartı :).Ryzen işlemci olsa anlardım fakat Intel işlemci ile çift kanalde maksimum 10 FPS etki eder. 1 GB fazla RAM alacağına sağlam bir SSD daha mantıklı olmaz mı?

RAM zaten 60 TL. 1GB ne alaka onu anlamadım.
Ramtech RMT667NBD2-2G 2 GB DDR2 667 MHz CL5 1.8 V Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı