Laptop RAM yükseltme

Genel oyun için ağır oyunlarda var RDR2 gibi.

8+8 işinizi görür. Fazladan 16 GB RAM'e para vermenize gerek yok. 3200MHz CL22 RAM işinizi görür ve Dual channel performansını alırsınız.

8+8 işinizi görür. Fazladan 16 GB RAM'e para vermenize gerek yok. 3200MHz CL22 RAM işinizi görür ve Dual channel performansını alırsınız.

Tamam hocam eyvallah bir de M.2 SSD laızm bana önerin ve bilgin var mı 2 TB olsa iyi olur ancak 1 TB de olur.

Bunun okuma yazma hızı biraz daha düşük fakat fiyatı güzel;

Bunun okuma hızı daha yüksek, ikisi de güzel model;

Son düzenleme:

Kingston Nv2 Snv2s/2000g 2tb 3500/2800mb/s Pcıe Nvme M.2 Ssd Disk Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL peki bu nasıl olur hoxcam fiyatı iyi 2 TB bir baksan sana zahmet.

Dram yok bu modelde, önermek istemem dramsiz. İlk attığım RAM'in sizin attığınız Kingston fiyatına 2TB hali var;

2000TL içinde güzgün 2TB SSD yok, o yüzden 1TB attım.

Peki hocam sağ ol benim PC'nin okuma-yazma hızı ne kadar nerede yazar anladığım kadarıyla CPU Z de yazmıyor.

Peki hocam sağ ol benim PC'nin okuma-yazma hızı ne kadar nerede yazar anladığım kadarıyla CPU Z de yazmıyor.

PCI-e 3.0 arabirine sahipsiniz(kesin değil). Bunun ile maksimum 3500 mb/s hızlar alabiliyorsunuz diye biliyorum, yaklaşık budur kesin bu diyemem elbette.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…