Bilgisayarım çok donuyor. Web tasarım ve web programlama yapıyorum. Elimde 4 GB bellek var ama ne alırsam benim için daha iyi olur ve bilgisayarımla uyum sağlar? Model ve marka belirtirseniz çok sevinirim.
Bilgisayarım çok donuyor. Web tasarım ve web programlama yapıyorum. Elimde 4 GB bellek var ama ne alırsam benim için daha iyi olur ve bilgisayarımla uyum sağlar? Model ve marka belirtirseniz çok sevinirim.
DDR3 4GB 1600 MHz CL11 1.35V bellek alacaksınız. Voltajı 1.5 olan bellekler de var. Onlardan almayın uyumsuz olabilir. Aşağıdaki satıcılarda elinizdeki belleğin aynısı var.
4GB DDR3 Samsung 1Rx8 Pc3L 12800S-11-12-B4 1.35V Notebook Ram - Notebook donanımları en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da
DDR3 2GB 1333 MHz CL9 1.5V bellek almanız gerekiyor. Voltajı 1.35 olan bellekler de var. Onlardan almayın uyumsuz olabilir. Aşağıdaki satıcılarda elinizdeki belleğin aynısının 2 GB olanları var.
Laptop sistemlerde RAM yükseltmeleri sıkıntılıdır uyumsuzluk çok olur.
Anakartının verilerini bilmen lazım kaç MHz kaç voltaj kaç kapasite haç cas destekliyor vs. vs.
Üstelik senin sistemin atom işlemci buna uygun RAM bulmak zor çok araştırman lazım.