D DAZLAK Centipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1 6 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar elimde görselde gözüktüğü gibi bir RAM var ben bu RAM'i 4 GB'a yükseltmek istiyorum. Yanında Duo olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Dosya Ekleri ram.PNG 9,5 KB · Görüntüleme: 86
Arkadaşlar elimde görselde gözüktüğü gibi bir RAM var ben bu RAM'i 4 GB'a yükseltmek istiyorum. Yanında Duo olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 6 Haziran 2020 #2 2 GB DDR3 1333 MHz CL9 1.5V SODIMM bellek alacaksınız. RAM Bellek İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com RAM Bellek İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com 2 GB 2RX8 PC3 10600S 09-10-F2 1027 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 825343507 2 GB 2RX8 PC3 10600S 09-10-F2 1027 - Notebook donanımları en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da www.sahibinden.com RAM Bellek İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com RAM Bellek İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com Kingston ValueRam 2GB DDR3 1333MHz Notebook Ram Fiyatı Kingston ValueRam 2GB DDR3 1333MHz Notebook Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Artı 0 Eksi
2 GB DDR3 1333 MHz CL9 1.5V SODIMM bellek alacaksınız. RAM Bellek İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com RAM Bellek İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com 2 GB 2RX8 PC3 10600S 09-10-F2 1027 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 825343507 2 GB 2RX8 PC3 10600S 09-10-F2 1027 - Notebook donanımları en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da www.sahibinden.com RAM Bellek İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com RAM Bellek İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com Kingston ValueRam 2GB DDR3 1333MHz Notebook Ram Fiyatı Kingston ValueRam 2GB DDR3 1333MHz Notebook Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com