F fearle Femtopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #1 Benim laptop'ta olan RAM'in aynısı internette yok, aynı model olması lazım mı?
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 31 Ocak 2021 #2 Sorun yaşamamak için evet. Ama bazı yerlerde aynı RAM'in bile sıkıntı çıkarabileceğini görmüştüm.
Mertcanozdemir Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600/RX 6600 XT/16 GB 3600 MHZ RAM/B450 MK/750 WATT POWER SUPPLY Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #3 Bence sorun olmaz farklı frekans aynı marka RAM kullanıyorum sorun olmadı ama yine de siz aynı frekansta olmasına dikkat et ama marka bir sorun olmaz bence.
Bence sorun olmaz farklı frekans aynı marka RAM kullanıyorum sorun olmadı ama yine de siz aynı frekansta olmasına dikkat et ama marka bir sorun olmaz bence.
F fearle Femtopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #4 Alpaslan64 dedi: Sorun yaşamamak için evet. Ama bazı yerlerde aynı RAM'in bile sıkıntı çıkarabileceğini görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorun yaşayabilirim?
Alpaslan64 dedi: Sorun yaşamamak için evet. Ama bazı yerlerde aynı RAM'in bile sıkıntı çıkarabileceğini görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorun yaşayabilirim?
WoLeRm Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2021 #5 Tavsiye öyle fakat gerekli olduğu zaman aynı değerlere sahip RAM'ler de kullanılabiliyor.
Mertcanozdemir Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600/RX 6600 XT/16 GB 3600 MHZ RAM/B450 MK/750 WATT POWER SUPPLY Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #6 fearle dedi: Ne gibi sorun yaşayabilirim? Genişletmek için tıkla... PC açılmaz ben ilk yükseltme yaptığımda yaşadım fan döndü siyah ekran geldi otomatik olarak kendini kapttı fakat 2. deneyişde düzeldi.
fearle dedi: Ne gibi sorun yaşayabilirim? Genişletmek için tıkla... PC açılmaz ben ilk yükseltme yaptığımda yaşadım fan döndü siyah ekran geldi otomatik olarak kendini kapttı fakat 2. deneyişde düzeldi.
Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 31 Ocak 2021 #7 RAM Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler | Technopat
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 31 Ocak 2021 #8 fearle dedi: Ne gibi sorun yaşayabilirim? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam uyumsuzluk gibi bir şey oluyordu. Ama tam bir bilgim yok o kısım hakkında.
fearle dedi: Ne gibi sorun yaşayabilirim? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam uyumsuzluk gibi bir şey oluyordu. Ama tam bir bilgim yok o kısım hakkında.
ClGULi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 2.055 Makaleler 1 Çözümler 4 31 Ocak 2021 #9 fearle dedi: Benim laptop'ta olan RAM'in aynısı internette yok, aynı model olması lazım mı? Genişletmek için tıkla... Hayır böyle bir şart yok ucuz olmayan kaliteli bir marka alırsan sorun yaşamazsın. Laptopun marka modelini verirsen uyumlu ram önerebilirim.
fearle dedi: Benim laptop'ta olan RAM'in aynısı internette yok, aynı model olması lazım mı? Genişletmek için tıkla... Hayır böyle bir şart yok ucuz olmayan kaliteli bir marka alırsan sorun yaşamazsın. Laptopun marka modelini verirsen uyumlu ram önerebilirim.
WoLeRm Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2021 #10 ClGULi dedi: Hayır böyle bir şart yok ucuz olmayan kaliteli bir marka alırsan sorun yaşamazsın. Laptopun marka modelini verirsen uyumlu RAM önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Tamam. Mavi ekran sorunlarını sen çözersin o zaman.
ClGULi dedi: Hayır böyle bir şart yok ucuz olmayan kaliteli bir marka alırsan sorun yaşamazsın. Laptopun marka modelini verirsen uyumlu RAM önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Tamam. Mavi ekran sorunlarını sen çözersin o zaman.