C CaptainRAD Femtopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #1 Laptop upgrade edeceğim, RAM'i nasıl seçeceğim?
Enes_35 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 185 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Aralık 2020 #2 CaptainRAD dedi: Laptop upgrade edeceğim, RAM'i nasıl seçeceğim? Eki Görüntüle 767013 Eki Görüntüle 767014 Genişletmek için tıkla... Alacağın RAM'in CPU-Z'de görünen volt değerleri ile, DDR ve Mhz değerlerinin de aynı olması gerekir.
CaptainRAD dedi: Laptop upgrade edeceğim, RAM'i nasıl seçeceğim? Eki Görüntüle 767013 Eki Görüntüle 767014 Genişletmek için tıkla... Alacağın RAM'in CPU-Z'de görünen volt değerleri ile, DDR ve Mhz değerlerinin de aynı olması gerekir.
C CaptainRAD Femtopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #3 Enes_35 dedi: Alacağın RAM'in CPU-Z'de görünen volt değerleri ile, DDR ve Mhz değerlerinin de aynı olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Benim 4 slotum var 4 tane yeni almayı düşünüyorum takılı olana göremi almam gerekiyor
Enes_35 dedi: Alacağın RAM'in CPU-Z'de görünen volt değerleri ile, DDR ve Mhz değerlerinin de aynı olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Benim 4 slotum var 4 tane yeni almayı düşünüyorum takılı olana göremi almam gerekiyor
Enes_35 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 185 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Aralık 2020 #4 CaptainRAD dedi: Benim 4 slotum var 4 tane yeni almayı düşünüyorum takılı olana göremi almam gerekiyor Genişletmek için tıkla... Evet. Aksi halde uyumsuzluk olur ve ramler çalışmaz.
CaptainRAD dedi: Benim 4 slotum var 4 tane yeni almayı düşünüyorum takılı olana göremi almam gerekiyor Genişletmek için tıkla... Evet. Aksi halde uyumsuzluk olur ve ramler çalışmaz.
C CaptainRAD Femtopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #5 Enes_35 dedi: Evet. Aksi halde uyumsuzluk olur ve RAM'ler çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Bende şu an 1334MHz yazıyor bunu 1600E çıkarırsam sıkıntı olur mu? Enes_35 dedi: Evet. Aksi halde uyumsuzluk olur ve RAM'ler çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Bir de aynı GB oranında mı almak zorundayım.
Enes_35 dedi: Evet. Aksi halde uyumsuzluk olur ve RAM'ler çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Bende şu an 1334MHz yazıyor bunu 1600E çıkarırsam sıkıntı olur mu? Enes_35 dedi: Evet. Aksi halde uyumsuzluk olur ve RAM'ler çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Bir de aynı GB oranında mı almak zorundayım.
Leuwenhook Kilopat Katılım 14 Temmuz 2017 Mesajlar 283 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #6 Konu yanlış kategoride açılmış.
Enes_35 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 185 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Aralık 2020 #7 CaptainRAD dedi: Bende şu an 1334MHz yazıyor bunu 1600E çıkarırsam sıkıntı olur mu? Bir de aynı GB oranında mı almak zorundayım. Genişletmek için tıkla... Anakartın kaç GB'a kadar destekliyorsa ok kadar takabilirsin. 1600'e çıkarırsın ama, eğer anakartın desteklemiyorsa yine çalışmaz. Ayrıca ben de şimdi fark ettim, konuyu yanlış kategoride açmışsın.
CaptainRAD dedi: Bende şu an 1334MHz yazıyor bunu 1600E çıkarırsam sıkıntı olur mu? Bir de aynı GB oranında mı almak zorundayım. Genişletmek için tıkla... Anakartın kaç GB'a kadar destekliyorsa ok kadar takabilirsin. 1600'e çıkarırsın ama, eğer anakartın desteklemiyorsa yine çalışmaz. Ayrıca ben de şimdi fark ettim, konuyu yanlış kategoride açmışsın.