Laptop RAM'i eksik görüyor

al_ph

Centipat
Daha fazla  
Laptopumda 8 GB anakarta gömülü RAM ek olarak da 1 boş slot var normalde, bu boş solotta 4 GB olacak şekilde toplam 12 GB RAM kullanıyorum. Bu boş slottaki 4 GB RAM'i çıkartıp yerine 16 GB bir RAM taktım, CL ve MHz değerleri aynı fakat bilgisayarı yeniden başlattıgımda RAM halen 12 GB gözüküyor. Bilgiler ekte.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    14,7 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    48,9 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopumda 8 GB anakarta gömülü RAM ek olarak da 1 boş slot var normalde, bu boş solotta 4 GB olacak şekilde toplam 12 GB RAM kullanıyorum. Bu boş slottaki 4 GB RAM'i çıkartıp yerine 16 GB bir RAM taktım, CL ve MHz değerleri aynı fakat bilgisayarı yeniden başlattıgımda RAM halen 12 GB gözüküyor. Bilgiler ekte.

Yani toplam 24 GB RAM oluyor değil mi biraz kafa karıştırıcı

Yanlış ürün vermiş olabilirler

Sahibindenden aldıgım cocuk 16 gb yerine 4 GB'lik farklı marka bir ram vermiş 😡 Şimdi farkettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı