Herolog Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #11 xD xD rusen02 dedi: Bu yaşananlar bana bu videoyu hatırlattı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
xD xD rusen02 dedi: Bu yaşananlar bana bu videoyu hatırlattı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 4 Haziran 2023 #12 Herolog dedi: Parcaliyorum su an laptopu uyuz oldum harddiskini alirim gerisi çöpe Genişletmek için tıkla... Yapmayın ya. rusen02 dedi: Bu yaşananlar bana bu videoyu hatırlattı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Karnıyarık mı yapıyorsun?
Herolog dedi: Parcaliyorum su an laptopu uyuz oldum harddiskini alirim gerisi çöpe Genişletmek için tıkla... Yapmayın ya. rusen02 dedi: Bu yaşananlar bana bu videoyu hatırlattı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Karnıyarık mı yapıyorsun?
Herolog Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #13 the Prodigy dedi: Yapmayın ya. Karnıyarık mı yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ya topladım koydum dolabada düzgün şarjda almıyor uğraşmaya değecek bir cihaz değil. Bir gün gelir iş görür belki.
the Prodigy dedi: Yapmayın ya. Karnıyarık mı yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ya topladım koydum dolabada düzgün şarjda almıyor uğraşmaya değecek bir cihaz değil. Bir gün gelir iş görür belki.
kurmayoffuture Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.022 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #14 Herolog dedi: Ya topladım koydum dolabada düzgün şarjda almıyor uğraşmaya değecek bir cihaz değil. Bir gün gelir iş görür belki. Genişletmek için tıkla... Anakartı bir monitöre veya televizyona HDMI ile bağlayıp çalıştır kullan.
Herolog dedi: Ya topladım koydum dolabada düzgün şarjda almıyor uğraşmaya değecek bir cihaz değil. Bir gün gelir iş görür belki. Genişletmek için tıkla... Anakartı bir monitöre veya televizyona HDMI ile bağlayıp çalıştır kullan.
Herolog Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #15 kurmayoffuture dedi: Anakartı bir monitöre veya televizyona HDMI ile bağlayıp çalıştır kullan. Genişletmek için tıkla... Evet olabilir ama şu an ihtiyaç yok o laptopa zaten gerektiğinde yaparım.
kurmayoffuture dedi: Anakartı bir monitöre veya televizyona HDMI ile bağlayıp çalıştır kullan. Genişletmek için tıkla... Evet olabilir ama şu an ihtiyaç yok o laptopa zaten gerektiğinde yaparım.