KinGBlooD34 Kilopat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #1 Rampage AD-RC5 laptop soğutucusu kullanıyorum. Soğutucu ile laptopun bağlantısını sağlamam için gerekli olan kablo bozuldu. Nereden temin edebilirim?
Rampage AD-RC5 laptop soğutucusu kullanıyorum. Soğutucu ile laptopun bağlantısını sağlamam için gerekli olan kablo bozuldu. Nereden temin edebilirim?
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 2 Ocak 2021 #2 Hocam o ürün yeni sanırım. Garantiye gönderin. Ben RC2 olanı gönderdim değiştirdiler.
KinGBlooD34 Kilopat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #3 Asdasgudas dedi: Hocam o ürün yeni sanırım. Garantiye gönderin. Ben RC2 olanı gönderdim değiştirdiler. Genişletmek için tıkla... Yeni değil maalesef bu kablo yerini herhangi bir çift taraflı USB taksam bir sorun çıkartır mı sizce ?
Asdasgudas dedi: Hocam o ürün yeni sanırım. Garantiye gönderin. Ben RC2 olanı gönderdim değiştirdiler. Genişletmek için tıkla... Yeni değil maalesef bu kablo yerini herhangi bir çift taraflı USB taksam bir sorun çıkartır mı sizce ?
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 2 Ocak 2021 #4 KinGBlooD34 dedi: Yeni değil maalesef bu kablo yerini herhangi bir çift taraflı USB taksam bir sorun çıkartır mı sizce ? Genişletmek için tıkla... Yeni değil derken 2 yıl garantisi var doldu mu? Farklı takmanızı önermem.
KinGBlooD34 dedi: Yeni değil maalesef bu kablo yerini herhangi bir çift taraflı USB taksam bir sorun çıkartır mı sizce ? Genişletmek için tıkla... Yeni değil derken 2 yıl garantisi var doldu mu? Farklı takmanızı önermem.
KinGBlooD34 Kilopat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #5 Asdasgudas dedi: Yeni değil derken 2 yıl garantisi var doldu mu? Farklı takmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Garanti kitapçığı elimde yok kalbodan nereden edinceğimide bilmiyorum.
Asdasgudas dedi: Yeni değil derken 2 yıl garantisi var doldu mu? Farklı takmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Garanti kitapçığı elimde yok kalbodan nereden edinceğimide bilmiyorum.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 2 Ocak 2021 #6 KinGBlooD34 dedi: Garanti kitapçığı elimde yok kalbodan nereden edinceğimide bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Elinizde olmasına gerek yok nereden aldıysanız götürün onlar garantiye verecektir.
KinGBlooD34 dedi: Garanti kitapçığı elimde yok kalbodan nereden edinceğimide bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Elinizde olmasına gerek yok nereden aldıysanız götürün onlar garantiye verecektir.