Roit1
Hectopat
- Ekran kartı
- GTX1050ti
- İşlemci
- İ7 7700hq
Merhaba, uzun bir süredir bu problemle uğraşıyorum çözüm bulamadım bulabilen de yok. Yine bir umut konu açıyorum. Lenovo Y520 laptop kullanıyorum. Chrome'dan dizi izlerken, YouTube'dan video izlerken, masaüstünde takılırken vs. kafasına göre donuyor. Önce mouse hareket ediyor aşağıdaki barda uygulamaların üzerine getirdiğinde yanıyor. Ekran komple donuk bu sırada. 30 saniye kadar beklersem CRITICAL_PROCESS_DIED hatası veriyor. Beklemeyip alttaki bara falan tıklarsam hemen veriyor. Minidump dosyası oluşturmuyor. Oluşturma ayarı açık fakat mavi ekran verince 2-3 saniye %0'da kalıyor sonra direkt yeniden başlatıyor. Olay görüntüleyicisinden baktım birkaç hata var. İnternetten ve buradan çözüm araştırdım fakat hiçbiri işe yaramadı.
Kısacası artık gına geldi tutup atacağım laptopu duvara. Bu sorun yaklaşık iki yıldır da var. Bazen hiç olmuyor bazen de şimdi olduğu gibi üç açışımdan ikisinde oluyor. Bu da son kez konu açışım. Eğer bundan da sonuç alamazsam bozulduğu yere kadar kullanıp atacağım.
Anlayan varsa ben bunu çözerim diyen babayiğit varsa denesin şansını artık ne diyeyim.
drive.google.com
Kısacası artık gına geldi tutup atacağım laptopu duvara. Bu sorun yaklaşık iki yıldır da var. Bazen hiç olmuyor bazen de şimdi olduğu gibi üç açışımdan ikisinde oluyor. Bu da son kez konu açışım. Eğer bundan da sonuç alamazsam bozulduğu yere kadar kullanıp atacağım.
Anlayan varsa ben bunu çözerim diyen babayiğit varsa denesin şansını artık ne diyeyim.
günlük.evtx
drive.google.com
Son düzenleyen: Moderatör: