Laptop Razer BlackShark V2 X mikrofonunu görmüyor

Engin.Erkurt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu kulaklığı masaüstü bilgisayarımda kullanıyordum. İlk kullandığım zaman çalışmamıştı ve sorunu Aygıt Yöneticisi'nden Realtek Audio yerine High Definition Audio seçerek çözmüştüm.

Şu an yeni bir laptop aldım (Acer Nitro 16) ve kulaklığı taktığımda kulaklığın mikrofonunu görmüyor. Kulaklığı görüyor fakat mikrofon yok. Aynı şekilde high Definiton'a değiştirmeye denedim öyle yapınca da sanırım mikrofonu görüyor ama bu sefer de laptopun kendi mikrofonu çalışmıyor. Nasıl çözebilirim bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu kulaklığı masaüstü bilgisayarımda kullanıyordum. İlk kullandığım zaman çalışmamıştı ve sorunu Aygıt Yöneticisi'nden Realtek Audio yerine High Definition Audio seçerek çözmüştüm.

Şu an yeni bir laptop aldım (Acer Nitro 16) ve kulaklığı taktığımda kulaklığın mikrofonunu görmüyor. Kulaklığı görüyor fakat mikrofon yok. Aynı şekilde high Definiton'a değiştirmeye denedim öyle yapınca da sanırım mikrofonu görüyor ama bu sefer de laptopun kendi mikrofonu çalışmıyor. Nasıl çözebilirim bilen var mı?
Driverlarınız güncel mi ?

Driverlarınız güncel mi ?
Açıkçası emin değilim. Daha yeni aldım laptopu, aygıt yöneticisinden kontrol ettiğimde sürücüler güncel diyordu. Ayrıca windows'un kendisi de birkaç güncelleme yaptı. Tam olarak nerden kontrol etmeliyim ilgili driverların güncel olup olmadığını?

Tamam sorunu çözdüm. Realtek uygulamasından aygıtın giriş yöntemini değiştirince düzeldi. Konu kitlenebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı