rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 8 7 Şubat 2023 #11 Brkcgn dedi: Acer Nitro AN517-54 model bu. Genişletmek için tıkla... Nitro sense uygulamasından sağ yukarıda ayarlar kısmında var ise MUX swtichi etkinleştir Türkçe adını hatırlamıyorum.
Brkcgn dedi: Acer Nitro AN517-54 model bu. Genişletmek için tıkla... Nitro sense uygulamasından sağ yukarıda ayarlar kısmında var ise MUX swtichi etkinleştir Türkçe adını hatırlamıyorum.
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.495 Çözümler 4 7 Şubat 2023 #12 rhylla dedi: Nitro sense uygulamasından sağ yukarıda ayarlar kısmında var ise MUX swtichi etkinleştir Türkçe adını hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nitro serisinde sadece 2022 modellerinde mevcut MUX Switch. MSI Afterburner ile oyun içi değerleri gönderir misiniz?
rhylla dedi: Nitro sense uygulamasından sağ yukarıda ayarlar kısmında var ise MUX swtichi etkinleştir Türkçe adını hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nitro serisinde sadece 2022 modellerinde mevcut MUX Switch. MSI Afterburner ile oyun içi değerleri gönderir misiniz?
Brkcgn Yoctopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #13 uzeyirmehdizade dedi: Nitro serisinde sadece 2022 modellerinde mevcut MUX Switch. MSI Afterburner ile oyun içi değerleri gönderir misiniz? Genişletmek için tıkla... Afterburner,dan izlemeyi açamadım .FPS monitor uygulamasından atıyorum . Dosya Ekleri asdas.png 2,4 MB · Görüntüleme: 34 Adsızaa.png 1,5 MB · Görüntüleme: 31
uzeyirmehdizade dedi: Nitro serisinde sadece 2022 modellerinde mevcut MUX Switch. MSI Afterburner ile oyun içi değerleri gönderir misiniz? Genişletmek için tıkla... Afterburner,dan izlemeyi açamadım .FPS monitor uygulamasından atıyorum .
karslı Megapat Katılım 3 Eylül 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #14 Merhaba aynı model laptopa sahibim ve ekran kartıyla alakalı aynı ve başka sıkıntılar yaşıyorum siz çözebildiniz mi?
Merhaba aynı model laptopa sahibim ve ekran kartıyla alakalı aynı ve başka sıkıntılar yaşıyorum siz çözebildiniz mi?