Laptop şarj adaptörü çok ısınıyor

Posedyon

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, Lenovo marka 1,5 senelik laptop'umun orijinal şarj adaptörü (o büyük şey) oyun oynadığım zaman veya ağır programlar çalıştırdığım zaman (premiere pro vs.) çok ısınıyor. Bu ciddi bir sorun mudur? Şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama yinede sormak istedim.

Havalardan kaynaklanıyor olabilir bataryayı şarj ederken bilgisayara bir problem çıkarmıyorsa bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.

Havalardan kaynaklanıyor olabilir bataryayı şarj ederken bilgisayara bir problem çıkarmıyorsa bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
Hocam zaten şu ana kadar bir sorun çıkmadı zaman zaman laptop'umu şarj aletsiz de kullandım fakat pilin çok hızlı bitmesi veya çok ısınması gibi problemler çıkmadı. Şarj aletini sadece oyun oynarken veya ağır programlar çalıştırırken kullanıyorum. Nedenide şarj aleti olmadan kullanırken bataryaya zarar gelmesin diye. Sadece şarj aleti çok ısındığı zaman problem olur mu diye merak ettim. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…