Laptop şarj aleti ile telefon şarj edilir mi?

7yalova7

Kilopat
Merhaba,

S24 Ultra kullanıyorum, telefon 45W hızlı şarj özelliğine sahip. Evde orijinal Samsung şarj cihazı kullanıyorum. Fakat işteyken bazen telefonu şarj etme ihtiyacı duyuyorum ve 65W laptop şarj cihazını kullanıyorum. Fakat 65W olmasına rağmen telefonu hızlı şarj etmiyor.
1. laptop şarj cihazı kullanmanın telefona bir zararı var mı?
Yoksa zaten hızlı şarj etmediği için sorun olmaz mı?

2. telefona zarar vermeyecek, yeterli kaliteye sahip 45W şarj cihazı önerebilir misiniz? Çok pahalı olmayan, iş yerinde çekmeceye bırakınca aklımda kalmayacak bir şarj cihazı.

Laptop şarj adaptörünün fotoğrafını ekliyorum, teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20250522_105145.jpg
    134,8 KB · Görüntüleme: 28
Ben ThinkPad'in 65w adaptörüyle şarj ediyordum Xiaomi 13T'yi, herhangi bir sorun yaşamadım. Zaten cihazınıza uygun ölçüde verecektir şarj hızını. Fotoğrafta attığınız kadarıyla 15Vx3A hızında 45W güç verebiliyor. Samsung da bu standartta alıyorsa şarjı, sorunsuz şarj edecektir. En kötü ihtimalle 9Vx2A şeklinde 18w veya 5Vx2A şeklinde 10w şarj eder.

Bizzat kendim kullanıyorum öneririm: Spigen 45W typc adaptör Hepsiburada satılıyor 399 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…