Laptop şarj aleti markası önerisi

Bütçe
150
Tamiri olur.

Evet internette dönüştürücüler var. Mevcut adaptörün ucunun ölçüsünü önce bulmanız gerekiyor. Ardından o ucun 5.5-2.5 dönüştürücüsü bulmanız lazım.

Bunun adı nedir hocam benim laptopa uygun dönüştürücü var mıdır? 19v 4.74a benim laptopun değerleri 19v 4.65a civarı lenovo marka adaptörün değerleri sorun yaratmaz diye düşündüm dönüştürücü bulabilirsem.

Bu soket için hiç dönüştürücü görmedim.
19v 4.74a benim laptopun değerleri 19v 4.65a civarı Lenovo marka adaptörün değerleri sorun yaratmaz diye düşündüm dönüştürücü bulabilirsem.

Aksine adaptörün amperi laptopun istediği amperden daha yüksek olması daha iyidir. Adaptör daha az ısınır.

Hayır. İsterse 5 amper fark olsun sorun olmaz. Dediğim gibi aksine yararlı adaptör daha az ısınır. Bu arada sorun olmamasının sebebi laptop ihtiyacına göre amper çeker adaptörden.
Ama kullanmayı düşündüğüm kullandığımdan 0.10a düşük yüksek değil. Gerçi dönüştürücü yok dedin kabloları değiştirecek birinide bulamam muhtemelen.

Ama kullanmayı düşündüğüm kullandığımdan 0.10a düşük yüksek değil. Gerçi dönüştürücü yok dedin kabloları değiştirecek birini de bulamam muhtemelen.

Pardon ya yanlış okumuşum. O kadar fark çok sorun yaşatacağını zannetmiyorum çünkü bir laptopun adaptörde yazan akımı çektiğini hiç görmedim. Ama zaten dönüştürücü olmadığı için dert etmeye gerek yok yeni adaptör alınacak gibi.

Ofiste kullanıyorum pek para harcayasım yok ama can sıkıyor. Laptop eski bakım da yaptırmak istiyorum gene bilgisayarcı yok çevrede ama mecbur almak zorunda kalacağım. Bir ara aldım elektrik çarptırdı iade ettim bu yüzden konu açtım adam akıllı bir marka var mıdır diye.

Hocam bunu Türkiye de nerden bulurum.
Ucunu çevirmeye uğraştığım adaptör 20v 4.65a imiş mecbur şarj aleti almak zorundayım sanırım.

Son düzenleme:
Merhaba, ofiste kullandığım laptopun şarj aleti bozuldu. Orijinali yok maalesef. Kaliteli güvenilir laptop şarj aleti üreten bir marka var mı?
Yazılan bütün markaları unut. 2005 ten beri bilgisayar işi yapıyorum. Laptop adaptöründe en iyi orjinal marka Chicony. Bütün markalara adaptör üretir. Marka adaptöre kendi etiketini basar laptop yanında satar. Diğer taraftan bir diğer en kaliteli laptop adaptörü markası da Fast'tir. Yani muadiller arasında. Başka markalar alıp paranızı çöpe atmayın derim. Görsel örnekler de attım. Saygılar

Dosya Ekleri

• 4CMADP126-550x550w.png
    295,7 KB · Görüntüleme: 15
  • 7-550x550h.png
    234,4 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…