Laptop şarj almıyor

Miraç Yaşar

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, aslında haftalar öncesinde karşılaştığım durumdur.
Dizüstü bilgisayarım zor şarj almaya başlamıştı, sorunun adaptörde olduğunu düşünürdüm. Sonra ben bilgisayarı kapının önünde şarj ederken annem birden odaya girmek için kapıyı açtı. Adaptörün kablosu kapıya takıldı ve biraz gerildi ama bilgisayarım hiç şarj almamaya başladı haftalardır sorunun adaptörde olduğunu düşünüyordum taki bugüne kadar.
Bugün aklıma yine bilgisayarım geldi ve içimden belki düzelmiştir umuduyla tekrar sakladığım yerden çıkarıp şarja taktım ama olmamış. Yeni adaptör almayı düşünüyordum fakat aklıma bir şey geldi. Sorun belki adaptör olmayabilir diye kontrol kalemini adaptörün ucuna doğrulttum ve ışığn yandığını fark ettim yani hâla çalışıyor olabilirdi ama bilgisayarım hâlâ şarj olmuyor acaba sorun bilgidayarımdamı size sormak istedim.

Farklı adaptörle dene, ama şarj girişinde (soket diyorlar) sorun olabilir. Şarj aletinin ucunu sağa sola abartmadan kastır, laptop ışığı yanıyor mu bak.

Farklı adaptörle dene, ama şarj girişinde (soket diyorlar) sorun olabilir. Şarj aletinin ucunu sağa sola abartmadan kastır, laptop ışığı yanıyor mu bak.
Cevabın için teşekkürler ancak şarj aletinin ucunu kastırmayı denedim olmadı. Laptopun ışığıda yanmıyor farklı bir adaptör fırsat bulduğunda deniyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…