Sempos Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 57 Makaleler 1 26 Haziran 2023 #1 Merhaba, çift taraflı Type-C önerisi olan var mı? Adaptörün fotoğrafını koydum çok bilgim yok önerisi olan varsa yazabilir mi? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2023-06-26 at 14.34.25.jpeg 93,7 KB · Görüntüleme: 50 WhatsApp Image 2023-06-26 at 14.34.17.jpeg 57,5 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba, çift taraflı Type-C önerisi olan var mı? Adaptörün fotoğrafını koydum çok bilgim yok önerisi olan varsa yazabilir mi?
emiregev Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 369 26 Haziran 2023 #2 Sempos dedi: Merhaba, çift taraflı Type-C önerisi olan var mı? Adaptörün fotoğrafını koydum çok bilgim yok önerisi olan varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam en az 3Alik bir kablo olsun; orijinal Samsung kablo oneririm.
Sempos dedi: Merhaba, çift taraflı Type-C önerisi olan var mı? Adaptörün fotoğrafını koydum çok bilgim yok önerisi olan varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam en az 3Alik bir kablo olsun; orijinal Samsung kablo oneririm.
Sempos Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 57 Makaleler 1 26 Haziran 2023 #3 emiregev dedi: Hocam en az 3alik bir kablo olsun; orijinal Samsung kablo oneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam link varsa atabilir misin?
emiregev dedi: Hocam en az 3alik bir kablo olsun; orijinal Samsung kablo oneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam link varsa atabilir misin?
emiregev Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 369 26 Haziran 2023 #4 Sempos dedi: Hocam link varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Dostum şimdi bir ürün atarım sahte cıkar; internete Samsung Type-C to Type-C yazınca cıkan kablolardan satıcısına güvendiğiniz siteden alın.
Sempos dedi: Hocam link varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Dostum şimdi bir ürün atarım sahte cıkar; internete Samsung Type-C to Type-C yazınca cıkan kablolardan satıcısına güvendiğiniz siteden alın.