baran inanç Yoctopat Katılım 11 Eylül 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 14:23 #1 Dünden beri laptopun şarj ışığı normalde beyaz yanarken kırmızı yanmaya başladı. Sebebi nedir? İnternetten öğrenemedim.
Dünden beri laptopun şarj ışığı normalde beyaz yanarken kırmızı yanmaya başladı. Sebebi nedir? İnternetten öğrenemedim.
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 967 Çözümler 13 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi Perşembe 14:26 #2 Marka model vs paylaşmamışsınız. Laptop toplama filan mı?
TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.277 Çözümler 5 Perşembe 14:27 #3 baran inanç dedi: Dünden beri laptopun şarj ışığı normalde beyaz yanarken kırmızı yanmaya başladı. Sebebi nedir? İnternetten öğrenemedim. Genişletmek için tıkla... Pilin sonuna gelmiş olabilir.
baran inanç dedi: Dünden beri laptopun şarj ışığı normalde beyaz yanarken kırmızı yanmaya başladı. Sebebi nedir? İnternetten öğrenemedim. Genişletmek için tıkla... Pilin sonuna gelmiş olabilir.