Zepett8 Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 460 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 2 Haziran 2024 #1 Normalde bu sorun yoktu. 1-2 gün önce şarj ışığı yanıp sönmeye başladı. Batarya bozuk ama PC'ye takılı. Neden yanıp sönüyor ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2024
Normalde bu sorun yoktu. 1-2 gün önce şarj ışığı yanıp sönmeye başladı. Batarya bozuk ama PC'ye takılı. Neden yanıp sönüyor ne yapmam lazım?
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 3 Haziran 2024 #2 Bilgisayar marka ve modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Zepett8 Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 460 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 3 Haziran 2024 #3 Yeager_san dedi: Bilgisayar marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Sony Vaio VPCEH3S1E Yeager_san dedi: Bilgisayar marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı şarjdan çekip 30-40 saniye güç tuşuna basılı tuttum. Ardından şarja takıp çalıştırdım sorun düzeldi. Bilgisayarı şarjda tutuyordum batarya bozuk olduğu için ondan dolayı içinde güç birikmiş sanırım. Düzeldi umarım yeniden olmaz. Yeager_san dedi: Bilgisayar marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Sabah düzelmişti ancak yeniden başladı sorun. Son düzenleme: 3 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Yeager_san dedi: Bilgisayar marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Sony Vaio VPCEH3S1E Yeager_san dedi: Bilgisayar marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı şarjdan çekip 30-40 saniye güç tuşuna basılı tuttum. Ardından şarja takıp çalıştırdım sorun düzeldi. Bilgisayarı şarjda tutuyordum batarya bozuk olduğu için ondan dolayı içinde güç birikmiş sanırım. Düzeldi umarım yeniden olmaz. Yeager_san dedi: Bilgisayar marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Sabah düzelmişti ancak yeniden başladı sorun.
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 3 Haziran 2024 #4 Zepett8 dedi: Sabah düzelmişti ancak yeniden başladı sorun. Genişletmek için tıkla... Batarya bozuk demişsiniz, şarj ile ilgili bu tip sıkıntılar normal aslında çünkü batarya bozuk. Bataryayı çıkarıp kullanabiliyorsanız öyle kullanın. Artı 0 Eksi
Zepett8 dedi: Sabah düzelmişti ancak yeniden başladı sorun. Genişletmek için tıkla... Batarya bozuk demişsiniz, şarj ile ilgili bu tip sıkıntılar normal aslında çünkü batarya bozuk. Bataryayı çıkarıp kullanabiliyorsanız öyle kullanın.
KS KS Zepett8 Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 460 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 3 Haziran 2024 #5 Yeager_san dedi: Batarya bozuk demişsiniz, şarj ile ilgili bu tip sıkıntılar normal aslında çünkü batarya bozuk. Bataryayı çıkarıp kullanabiliyorsanız öyle kullanın. Genişletmek için tıkla... Bataryayı çıkarmadan kullanırsam sizce bir sorun çıkar mı? Artı 0 Eksi
Yeager_san dedi: Batarya bozuk demişsiniz, şarj ile ilgili bu tip sıkıntılar normal aslında çünkü batarya bozuk. Bataryayı çıkarıp kullanabiliyorsanız öyle kullanın. Genişletmek için tıkla... Bataryayı çıkarmadan kullanırsam sizce bir sorun çıkar mı?
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 3 Haziran 2024 #6 Zepett8 dedi: Bataryayı çıkarmadan kullanırsam sizce bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Zaten ölmüş batarya bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
Zepett8 dedi: Bataryayı çıkarmadan kullanırsam sizce bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Zaten ölmüş batarya bir şey olmaz.