CodeNameGordon Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 373 Çözümler 2 Yer Black Mesa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar laptop şarjımın adaptör bölümüne giren uç ile PSU kablomun ucu aynı, acaba ben bu laptop kablosunu PSU'ya takabilir miyim?
Arkadaşlar laptop şarjımın adaptör bölümüne giren uç ile PSU kablomun ucu aynı, acaba ben bu laptop kablosunu PSU'ya takabilir miyim?
Çözüm Morgan 21 Ekim 2020 CodeNameGordon dedi: Arkadaşlar laptop şarjımın adaptör bölümüne giren uç ile PSU kablomun ucu aynı, acaba ben bu laptop kablosunu PSU'ya takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Takabilirsin bir şey olmaz.
CodeNameGordon dedi: Arkadaşlar laptop şarjımın adaptör bölümüne giren uç ile PSU kablomun ucu aynı, acaba ben bu laptop kablosunu PSU'ya takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Takabilirsin bir şey olmaz.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #2 CodeNameGordon dedi: Arkadaşlar laptop şarjımın adaptör bölümüne giren uç ile PSU kablomun ucu aynı, acaba ben bu laptop kablosunu PSU'ya takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Takabilirsin bir şey olmaz. Artı 2 Eksi Çözüm
CodeNameGordon dedi: Arkadaşlar laptop şarjımın adaptör bölümüne giren uç ile PSU kablomun ucu aynı, acaba ben bu laptop kablosunu PSU'ya takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Takabilirsin bir şey olmaz.