Suprax Centipat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 40 16 Şubat 2023 #1 Laptopum şarj olmuyor diye gözüküyor. Bugün yeni fark ettim.
Çözüm Artoria Pendragon 16 Şubat 2023 Cihazın Lenovo herhalde, bir süreden sonra gücü direkt adaptörden alıyor o sebeple öyle gözüküyor.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Şubat 2023 #2 Suprax dedi: Laptopum şarj olmuyor diye gözüküyor. Bugün yeni fark ettim. Eki Görüntüle 1670382 Genişletmek için tıkla... Şarj kapasitesini limitlediniz mi? Artı 0 Eksi
Suprax dedi: Laptopum şarj olmuyor diye gözüküyor. Bugün yeni fark ettim. Eki Görüntüle 1670382 Genişletmek için tıkla... Şarj kapasitesini limitlediniz mi?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.792 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 16 Şubat 2023 #3 Cihazın Lenovo herhalde, bir süreden sonra gücü direkt adaptörden alıyor o sebeple öyle gözüküyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 16 Şubat 2023 #4 Bataryayı korumak için belirli bir seviyede tutuyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Suprax Centipat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 40 16 Şubat 2023 #5 PetrAFather dedi: Şarj kapasitesini limitlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır limitlemedim. Artoria Pendragon dedi: Cihazın Lenovo herhalde, bir süreden sonra gücü direkt adaptörden alıyor o sebeple öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evet Lenovo. Yani bir sorun teşkil etmez değil mi? Artı 0 Eksi
PetrAFather dedi: Şarj kapasitesini limitlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır limitlemedim. Artoria Pendragon dedi: Cihazın Lenovo herhalde, bir süreden sonra gücü direkt adaptörden alıyor o sebeple öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evet Lenovo. Yani bir sorun teşkil etmez değil mi?
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Şubat 2023 #6 Suprax dedi: Hayır limitlemedim. Evet Lenovo. Genişletmek için tıkla... Lenovonun İ5 7. nesil işlemcili bir laptopunu kullanmıştım ben de ZaBalance hocamın dediği gibi Lenovo'lar kendini batarya ömründen yememesi için limitliyor sanırsam. Sorun yok hocam zaten gücü prizden çekiyor. Artı 0 Eksi
Suprax dedi: Hayır limitlemedim. Evet Lenovo. Genişletmek için tıkla... Lenovonun İ5 7. nesil işlemcili bir laptopunu kullanmıştım ben de ZaBalance hocamın dediği gibi Lenovo'lar kendini batarya ömründen yememesi için limitliyor sanırsam. Sorun yok hocam zaten gücü prizden çekiyor.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.792 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 16 Şubat 2023 #7 Suprax dedi: Hayır limitlemedim. Evet Lenovo. Yani bir sorun teşkil etmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet sorun olmaz, pil ömrünü korumak adına Lenovo'nun bir özelliği. Artı 0 Eksi
Suprax dedi: Hayır limitlemedim. Evet Lenovo. Yani bir sorun teşkil etmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet sorun olmaz, pil ömrünü korumak adına Lenovo'nun bir özelliği.
KS KS Suprax Centipat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 40 16 Şubat 2023 #8 Cevaplarınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi