Arkadaşlar merhaba HP laptopumu 8 ay boyunca bataryası takılı bir şekilde yatırdım hiç açmadım. 1 Temmuz itibarıyla YKS sınavına çalışmak için açtığımda bilgisayar 5-6 defa başlamayı denedi ve kapandı en sonunda açıldı ama bu kez çok yavaştı. Masa üstünde geç gelmeler vs. oluyordu YouTube'dan ders videosu açtığımda kalite yüksek olursa kasmalar geriden gelmeler ve donmalar oluyordu seste de patlama sesleri geliyordu. Bilgisayarım bir anda şarj olmayı kesmişti Aygıt Yöneticisi'nden pilleri silip yeniden başlattığımda bu sorun düzelmişti ama 2-3 saat sonra sorun yine başlamıştı, yine aynı işlemi uygulayarak pilleri sildim yeniden başlattım fakat bu kez şarj olmuyordu bende batarya takılı pilsiz kullanmaya başladım böyle kasmalı donmalı pilsiz 6 gün idare ettim, ha bu arada bilgisayar arada şarj olur gibi gözüküyordu örneğin kullanırken %4 gösteriyordu ve saatlerce kullanmama rağmen artmıyordu bilgisayarı kapatım açtığımda fullendiğini görüyordum. 7 güne geldiğimde pisliz kullanırken dersin 40. dksinda bir anda kapandı ve başlayacak gibi oldu ama başlamadı bende kasayı söktüm ve az çok kendimce temizledim ve hiç bu işlerden anlamam, ertesi gün tamire gönderdim derdimi anlattım hard disk falan dedi format atacağım vs. dedi bende tamam dedim zaten 1 sene YouTube açacak şekilde olsun bana yeter demiştim hard disk değiştirdi ve format attı hoparlörü hallettim dedi ama şarj işini halledemedim dedi Windowsu'da 11'e güncellemiş,
Eki Görüntüle 2254409