egemen194a Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #1 SSD veya HDD modeli Bilmiyorum Neden olduğunu bilmiyorum. Şarjı bittigi için şarja taktim ve uyudum. Sabah baktigimda hiç şarj olmamisti hâlâ da şarj olmuyor.
Neden olduğunu bilmiyorum. Şarjı bittigi için şarja taktim ve uyudum. Sabah baktigimda hiç şarj olmamisti hâlâ da şarj olmuyor.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.400 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #2 egemen194a dedi: Neden olduğunu bilmiyorum. Şarjı bittigi için şarja taktim ve uyudum. Sabah baktigimda hiç şarj olmamisti hâlâ da şarj olmuyor. Genişletmek için tıkla... Taktığınız portta sıkıntı olabilir mi? Ya da şarjda sıkıntı olabilir mi?
egemen194a dedi: Neden olduğunu bilmiyorum. Şarjı bittigi için şarja taktim ve uyudum. Sabah baktigimda hiç şarj olmamisti hâlâ da şarj olmuyor. Genişletmek için tıkla... Taktığınız portta sıkıntı olabilir mi? Ya da şarjda sıkıntı olabilir mi?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.452 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #3 egemen194a dedi: Neden olduğunu bilmiyorum. Şarjı bittigi için şarja taktim ve uyudum. Sabah baktigimda hiç şarj olmamisti hâlâ da şarj olmuyor. Genişletmek için tıkla... 1) Soket bozulmuş olabilir, 2) Prizde arıza olabilir, 3) Şarj kablosu bozulmuş olabilir, 4) Şarj kablosundaki ortadaki kocaman şey bozulmuş olabilir.
egemen194a dedi: Neden olduğunu bilmiyorum. Şarjı bittigi için şarja taktim ve uyudum. Sabah baktigimda hiç şarj olmamisti hâlâ da şarj olmuyor. Genişletmek için tıkla... 1) Soket bozulmuş olabilir, 2) Prizde arıza olabilir, 3) Şarj kablosu bozulmuş olabilir, 4) Şarj kablosundaki ortadaki kocaman şey bozulmuş olabilir.
egemen194a Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #4 Bilmiyorum olabilir ama düne kadar düzgün çalışıyordu bir anda gitti güç buttonuna basinca yanıp sonuyor. Tamamdır çözdüm şarjı tamamen bitirdim ve su büyük adaptörü çıkar tak yapıp priz degistirdim. Son düzenleme: 25 Nisan 2025
Bilmiyorum olabilir ama düne kadar düzgün çalışıyordu bir anda gitti güç buttonuna basinca yanıp sonuyor. Tamamdır çözdüm şarjı tamamen bitirdim ve su büyük adaptörü çıkar tak yapıp priz degistirdim.