C Christopherr Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 İyi günler, laptopun şarjını %80'e sabitleyip oyun falan oynuyorum, sorun olur mu? Bir de oyun indirirken şarjda bıraksam sorun olur mu?
İyi günler, laptopun şarjını %80'e sabitleyip oyun falan oynuyorum, sorun olur mu? Bir de oyun indirirken şarjda bıraksam sorun olur mu?
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 12 Eylül 2024 #2 Christopherr dedi: İyi günler, laptopun şarjını %80'e sabitleyip oyun falan oynuyorum, sorun olur mu? Bir de oyun indirirken şarjda bıraksam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... olmaz.
Christopherr dedi: İyi günler, laptopun şarjını %80'e sabitleyip oyun falan oynuyorum, sorun olur mu? Bir de oyun indirirken şarjda bıraksam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... olmaz.
M mete.e Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 Şarja takmazsan oynayamazsın ki zaten kapanır hemen.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #4 Christopherr dedi: İyi günler, laptopun şarjını %80'e sabitleyip oyun falan oynuyorum, sorun olur mu? Bir de oyun indirirken şarjda bıraksam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun olmaz sadece haftada 1-2 kere bataryayı bitirip doldurun yeter. Bir de zaten laptoplar şarjda en yüksek performansını verir.
Christopherr dedi: İyi günler, laptopun şarjını %80'e sabitleyip oyun falan oynuyorum, sorun olur mu? Bir de oyun indirirken şarjda bıraksam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun olmaz sadece haftada 1-2 kere bataryayı bitirip doldurun yeter. Bir de zaten laptoplar şarjda en yüksek performansını verir.