N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 22 Mayıs 2020 #1 Laptopu sarjda oynamazken akıcı bir şekilde oynuyorum ama sarja taktığımda droplar oluyor. Nasıl çözeceğim?
Laptopu sarjda oynamazken akıcı bir şekilde oynuyorum ama sarja taktığımda droplar oluyor. Nasıl çözeceğim?
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2020 #2 Şarjda değilken güç modu yüksek performansta mı? Şarjdayken ve şarjda değilken seçili olan güç seçeneklerini atar mısınız?
Şarjda değilken güç modu yüksek performansta mı? Şarjdayken ve şarjda değilken seçili olan güç seçeneklerini atar mısınız?
1080Tİ Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 418 Çözümler 2 Yer Hiçlik 22 Mayıs 2020 #3 ntrs87 dedi: Laptopu sarjda oynamazken akıcı bir şekilde oynuyorum ama sarja taktığımda droplar oluyor. Nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ısınyor mu? Isınıyorsa batarya sarjda iken oynamyayın veya bataryayı çıkarıp pirizde oynayın.
ntrs87 dedi: Laptopu sarjda oynamazken akıcı bir şekilde oynuyorum ama sarja taktığımda droplar oluyor. Nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ısınyor mu? Isınıyorsa batarya sarjda iken oynamyayın veya bataryayı çıkarıp pirizde oynayın.
N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 22 Mayıs 2020 #4 1080Tİ dedi: Bilgisayar ısınyor mu? Isınıyorsa batarya sarjda iken oynamyayın veya bataryayı çıkarıp pirizde oynayın. Genişletmek için tıkla... Sarjda olmadığında ısınmıyordu sarja takınca doğal olarak ısınır ama çözümü ne?
1080Tİ dedi: Bilgisayar ısınyor mu? Isınıyorsa batarya sarjda iken oynamyayın veya bataryayı çıkarıp pirizde oynayın. Genişletmek için tıkla... Sarjda olmadığında ısınmıyordu sarja takınca doğal olarak ısınır ama çözümü ne?
E Enes Ulukoylu Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 81 22 Mayıs 2020 #5 1080Tİ dedi: Bilgisayar ısınyor mu? Isınıyorsa batarya sarjda iken oynamyayın veya bataryayı çıkarıp pirizde oynayın. Genişletmek için tıkla... Yalnız bataryayı çıkarırsa oyun oynarken bilgisayar çok güç harcadığı için enerji yetmeyip kapanma ihtimali var.
1080Tİ dedi: Bilgisayar ısınyor mu? Isınıyorsa batarya sarjda iken oynamyayın veya bataryayı çıkarıp pirizde oynayın. Genişletmek için tıkla... Yalnız bataryayı çıkarırsa oyun oynarken bilgisayar çok güç harcadığı için enerji yetmeyip kapanma ihtimali var.
Fk_Jester Centipat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 330 Çözümler 1 22 Mayıs 2020 #6 r.yasar10 dedi: Şarjda değilken güç modu yüksek performansta mı? Şarjdayken ve şarjda değilken seçili olan güç seçeneklerini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sorununuz bundan kaynaklıdır.
r.yasar10 dedi: Şarjda değilken güç modu yüksek performansta mı? Şarjdayken ve şarjda değilken seçili olan güç seçeneklerini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sorununuz bundan kaynaklıdır.
N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 22 Mayıs 2020 #7 Her türlü yüksek performansta ama işlemci güç yönetimi en düşük ve en yüksek pilde de prizde de 99.