Laptop şarjdan çıkarıldıktan sonra performans düşüyor

B10

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Benim laptopta şöyle bir sorun var. Şarja takılıyken oyunlar gayet akıcı ve iyi oynanıyor fakat şarjdan çıktığında FPS düşüyor ve akıcılığı kayboluyor. Yapabileceğim bir ayar var mı?

Hocam bu her laptopta bulunan normal bir özelliktir. Şarjdan çıkarıldığında elektriği bataryadan çektiği için ekran kartı ve işlemci tam performans vermez. Yapabileceğiniz bir ayar yok diye biliyorum. Oyun oynarken tam performans istiyorsanız şarjda oynamalısınız.

İnan bu sorun bende de var dostum. Şarjda iken hızlı çalışmasına rağmen, şarjdan çıkarıldıktan sonra bilgisayar donmaya başlıyor 10-15 saniye gibi.
Hocam bu bir sorun değil, her laptopta bulunan bir özellik. Bataryadan çekilen güç direkt prizden çekilen güce nazaran düşük olduğu için, sistem bileşenleri tam performans veremez.

Hocam bu bir sorun değil, her laptopta bulunan bir özellik. Bataryadan çekilen güç direkt prizden çekilen güce nazaran düşük olduğu için, sistem bileşenleri tam performans veremez.
Anladım hocam. Teşekkürler bilgi için.

@KerOn Peki hocam Size bir soru da sormak istiyorum açıkçası. Şarjda iken kullanırsam bilgisayarı sorun olur mu?

Anladım hocam. Teşekkürler bilgi için.

@KerOn Peki hocam Size bir soru da sormak istiyorum açıkçası. Şarjda iken kullanırsam bilgisayarı sorun olur mu?
Hayır tabi ki hocam şarjda kullanmanız bir sorun teşkil etmez. Hatta laptopunuzda üst segment bileşenler varsa şarja takılı olmadan tam performans veremeyecekleri için daha sağlıksız olur.

Hocam bu her laptopta bulunan normal bir özelliktir. Şarjdan çıkarıldığında elektriği bataryadan çektiği için ekran kartı ve işlemci tam performans vermez. Yapabileceğiniz bir ayar yok diye biliyorum. Oyun oynarken tam performans istiyorsanız şarjda oynamalısınız.
Eyw hocam sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı