Bilgisayar daha yeni mi bilmiyorum. Eğer öyleyse belki değişim veya para iadesi talep edebilirsiniz.
Daha yeni 1 ay felan oldu.
Maalesef diğer konuları da gördüysen servise gönderttiklerimiz yine aynı sorunu yaşadılar. Yani servis çare olmuyor. Yine de deneyebilirsiniz.
Abi selamun aleyküm bilgisayar için
@Recep Baltaş'tan yardım aldım, ilk önce grafik sürücüsünü güncelledim, bilgisayarın bazı güncelleştirmeleri vardı onları da yaptım, Windows 1703 kullanmaya başladım fakat sıkıntı hala çözülmedi, bende belki geçer niyetiyle bilgisayarı kullanmaya devam ettim fakat bu sıkıntı daha fazla büyüdü, ÖRNEK;
Oyuna girdikten 5 dk sonra donuyordu.
Ben bu durumdan iyice sıkılmaya başladım ve fark ettim ki bilgisayarn BIOS güncellemesini yapmamışım, bunun üzerine pek umutlu olmayarak anakart sürümüne baktım ve flash belleğe attım. Fakat bir şey olmadı bende bunun üzerine BIOS araçlarını indidim ASUS sitesinden, indirdikten sonra açtım, bilgisayarı yeniden otomatik olarak başlattı ve kendisi yükledi. Bunun üzerine birdaha donacakmı acaba niyetiyle oyunu açtım ve 5-6 saat oyun oynadım. Aradan 3-4 gün geçti ve hala donmadı bilgissayar. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
@Recep Baltaş ,
@Murat5038