xTheMerTRx Femtopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 10 14 Eylül 2020 #1 Laptopu şarja takınca FPS düşüyor. Ciddi bir şekilde güç tasarrufunda değil, adaptörüme sorun yok, nasıl çözebilirim? Yapılacak tüm ayarları yaptım olmuyor.
Laptopu şarja takınca FPS düşüyor. Ciddi bir şekilde güç tasarrufunda değil, adaptörüme sorun yok, nasıl çözebilirim? Yapılacak tüm ayarları yaptım olmuyor.
B bbxbb Femtopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 6 14 Eylül 2020 #2 Şarjda olduğunda extra elektrik ve ısı alıyor sisteminin ısınması da kasmalara yok açabilir, bir laptop soğutucusu almanı öneririm.
Şarjda olduğunda extra elektrik ve ısı alıyor sisteminin ısınması da kasmalara yok açabilir, bir laptop soğutucusu almanı öneririm.
Ata Kemal Özbasan Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 422 14 Eylül 2020 #3 Pili çıkarıp oynayınca ne oluyor?
xTheMerTRx Femtopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 10 21 Eylül 2020 #4 bbxbb dedi: Şarjda olduğunda extra elektrik ve ısı alıyor sisteminin ısınması da kasmalara yok açabilir, bir laptop soğutucusu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Soğutucu var ama etkili değil :/ Ata Kemal Özbasan dedi: Pili çıkarıp oynayınca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde oluyor bir şey değişmiyor yani yine düşük FPS şarjda değilken ve pil takılıyken almam gereken FPS değerlerini alıyorum yani.
bbxbb dedi: Şarjda olduğunda extra elektrik ve ısı alıyor sisteminin ısınması da kasmalara yok açabilir, bir laptop soğutucusu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Soğutucu var ama etkili değil :/ Ata Kemal Özbasan dedi: Pili çıkarıp oynayınca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde oluyor bir şey değişmiyor yani yine düşük FPS şarjda değilken ve pil takılıyken almam gereken FPS değerlerini alıyorum yani.
batuG Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #5 Şarja tak kapat yeniden başlat laptopu işe yarıyor denendi ama kapatmadan önce performans moduna almayı unutma
Şarja tak kapat yeniden başlat laptopu işe yarıyor denendi ama kapatmadan önce performans moduna almayı unutma