Muhammed Eren Dervişoğlu Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 52 18 Eylül 2020 #11 cantrem dedi: Problemi çözdünüz mü? Neyden kaynaklıymış? Aynı sorunu ben de yaşıyorum çünkü.. Genişletmek için tıkla... Bataryamı çıkardım ve düzeldi. O zamandan beridir batarya kullanmıyorum.
cantrem dedi: Problemi çözdünüz mü? Neyden kaynaklıymış? Aynı sorunu ben de yaşıyorum çünkü.. Genişletmek için tıkla... Bataryamı çıkardım ve düzeldi. O zamandan beridir batarya kullanmıyorum.
ositefal Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 31 6 Ekim 2020 #12 cantrem dedi: Problemi çözdünüz mü? Neyden kaynaklıymış? Aynı sorunu ben de yaşıyorum çünkü.. Genişletmek için tıkla... ben de yen laptop aldım aynı sorunu yaşıyorum
cantrem dedi: Problemi çözdünüz mü? Neyden kaynaklıymış? Aynı sorunu ben de yaşıyorum çünkü.. Genişletmek için tıkla... ben de yen laptop aldım aynı sorunu yaşıyorum
tayyip kahraman Femtopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #13 Ben de aynı sorunu yaşıyorum yardım edebilecek var mı?
Pthon Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #14 Arkadaşlar APU sistemde böyle sorun yaşıyorsanız çözümü bu şekilde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar APU sistemde böyle sorun yaşıyorsanız çözümü bu şekilde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Ali eren zapun Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #15 arkadaslar yeni bilgisayar aldım aynı sorun bende de var msı gerı gonderdım ama yındede duzelmedı yardımcı olabılırmısınız
arkadaslar yeni bilgisayar aldım aynı sorun bende de var msı gerı gonderdım ama yındede duzelmedı yardımcı olabılırmısınız